標題: [日板] 劍獸殼虫之穿心 ver.0.4 [打印本頁]

作者: riosuen    時間: 2011-2-1 13:13     標題: 劍獸殼虫之穿心 ver.0.4

劍獸殼虫之穿心 ver.0.4
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1296537188.html
作者: 殘影    時間: 2011-2-1 22:41

BS10-083可以out曬
BS05-032 out 1
刃狼 out 1
另外可入密林 一野穿2個 x2
亦可以入 老賢樹 拉高cost spirits 勁好用
作者: riosuen    時間: 2011-2-2 09:27

QUOTE:
原帖由 殘影 於 2011-2-1 10:41 PM 發表
BS10-083可以out曬
BS05-032 out 1
刃狼 out 1
另外可入密林 一野穿2個 x2
亦可以入 老賢樹 拉高cost spirits 勁好用

BS05-032唔可以because依家d紅同白deck會將你d怪說再見
老賢樹太高cost同埋拉野冇召喚時效果 so唔落
有月牙龍 唔洗落密林
全副deck3張brave 仲要減一?
副deck的缺點係抽卡慢過蝸牛 唔落BS10-083點得

作者: riosuen    時間: 2011-2-2 15:25

推推推推推推推推推推
作者: CYPHER    時間: 2011-2-2 22:34

QUOTE:
原帖由 riosuen 於 2011-2-2 09:27 發表

BS05-032唔可以because依家d紅同白deck會將你d怪說再見
老賢樹太高cost同埋拉野冇召喚時效果 so唔落
有月牙龍 唔洗落密林
全副deck3張brave 仲要減一?
副deck的缺點係抽卡慢過蝸牛 唔落BS10-083點得

命果淚目
作者: riosuen    時間: 2011-2-3 09:36

QUOTE:
原帖由 CYPHER 於 2011-2-2 10:34 PM 發表

命果淚目

一個人得5命 依家人地攻一下雙心 比人打兩下都冇用la
作者: mons    時間: 2011-2-3 09:47

加白色和紫色的4cost brave
1來2隻都有綠輕減
2來合cost4易合d

要draw 可以考慮bs10的豆苗地
翡翠の社out了吧
真的沒大用
請加回暴風抽

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0