標題: 第一次作故仔 [打印本頁]

作者: 最後的外星人    時間: 2011-2-8 23:06     標題: 第一次作故仔

我作文一向好差,作得唔好任鬧,唔該曬           

~~~~~~~~~~~~~~傳說中的分隔線~~~~~~~~~~~~~~~~~~

係呢個世界,任何人一出世都會有一張卡跟住---------獸卡(唔係好識作名),只要佢的主人要佢幫助,隨時都

可以召喚佢地(聖獸)嚟助戰。本來一個好和平的世界,比一啲叫隕石的外星人侵略,從此戰鬥就咁開始。呢個

世界就係叫--------神界(話咗唔識作名)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

作者: zidanebenny    時間: 2011-2-8 23:11

第1,短
第2,太短
第3,分段唔該
第4,用書面語
作者: 司光    時間: 2011-2-9 00:18

又係拯救世界-.-
細佬既工作果然係拯救世界~.~
作者: rapper520    時間: 2011-2-9 00:20

QUOTE:
原帖由 司光 於 2011-2-9 00:18 發表
又係拯救世界-.-
細佬既工作果然係拯救世界~.~

唔通細路會去解放黑人咩-___-"
作者: bs新仔中的新仔    時間: 2011-2-9 00:23

細佬原來咁偉大
作者: derekak45    時間: 2011-2-9 09:14

看我的雙重之力-.-
作者: ThomasTam    時間: 2011-2-9 20:43

角色名:惡夜·嵐 (男)    (奸角)  年齡:17
(玩BS之前,好正常,玩BS之後,出左另一個人格,同唔同人對戰嘅時候會產生唔同嘅人格)
簡介:比賽前會同人做一個約定,係自己同人每被破壞一張卡,張卡就會被撕破,一D都5在乎BS卡
顏色:藍色
關係:敵人
Deck List:http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1293184555.html    all cards X3
combo:神造合牙皇+BS03-115(3枚)+BS03-076(3枚)+SD03-007(3枚)
              (3+3+3+3+2+2+2)*3= 54張 XD

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0