標題: 招人去鵬程集換式紙牌專門店玩 [打印本頁]

作者: leunghotin741    時間: 2011-3-22 12:45     標題: 招人去鵬程集換式紙牌專門店玩

鵬程集換式紙牌專門店!!總店-屯門置樂花園利寶商場1/F63.67號
分店-屯門健生盈豐商場1/FB38號
分店-屯門新墟雅都商場1/F78號
分店-屯門碼頭啟豐商場1/F75號B
分店-元朗舊合益商場1/F7號
分店-九龍新蒲崗廣場1/FB49號
分店-九龍黃埔108商場(4月份開)
分店-灣仔國泰88商場(3月份搬到1樓)
大家叫叫多D人落去玩和買卡啦.

作者: darkload    時間: 2011-3-22 12:57

廣告得太過份了吧?
作者: mannix    時間: 2011-3-22 13:48

所有地方既分店都係度==重唔係廣告=
作者: leunghotin741    時間: 2011-3-22 19:55

去玩吧- -!!!!!!!!!!!!!!
作者: derekak45    時間: 2011-3-22 19:58

太過份了.......
作者: bs新仔中的新仔    時間: 2011-3-22 20:01

我都想去....................但車錢就..................
作者: 龍仔    時間: 2011-3-24 19:59

QUOTE:
原帖由 leunghotin741 於 2011-3-22 12:45 發表
鵬程集換式紙牌專門店!!總店-屯門置樂花園利寶商場1/F63.67號
分店-屯門健生盈豐商場1/FB38號
分店-屯門新墟雅都商場1/F78號
分店-屯門碼頭啟豐商場1/F75號B
分店-元朗舊合益商場1/F7號
分店-九龍新蒲崗廣 ...

5好玩到咁大!我無叫你咁做!
你係有心???只要幫我叫D人落去玩就得!買5買野人地鐘意!
同時5洗同我賣晒廣告!
作者: CaMpEr    時間: 2011-3-25 19:25

係咪夾埋自導自演GA,呢種做生意手法真係有所保留
作者: jsclss    時間: 2011-3-25 19:37

I want to see the picture
作者: chanhinxd    時間: 2011-4-5 19:33

我去過一次, 地方唔只細, 仲要唔係清潔... 去唔去就見人見智...
作者: bloody    時間: 2011-4-11 22:12

呢個樓主真係有問題,記錄非常不良!
作者: chunhungnam    時間: 2011-4-11 22:22

不如直接封post啦
明顯廣告

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0