標題: 小型港版battle spirits比賽 [打印本頁]

作者: climbk02170    時間: 2011-3-22 20:24     標題: 小型港版battle spirits比賽

日期:2011年3月26日
時間:16:15~18:15
地點:Moon Rock(大埔大埔廣場一樓33-19鋪)

所有比賽規則及禁卡表依港版最新規定

形式:單人賽
比賽形式:各參賽者會進行抽籤後,以三場兩勝即晉級(人數過多的話,會以一場即晉級)
每盤時間為15分鐘,時間夠每人會進行多三個回合,之後生命值最多為之勝

入場費:一人30元(當天去到比賽場地報名)

獎品:冠軍:消費金額400元(如果人數不足,可能會減少消費金額)
       亞軍:5張港版閃卡(有6人以上參賽才增設)
       季軍:3張港版閃卡(有10人以上參賽才增設)

請各位多多支持  踴躍參與!!!!
如有問題可以pm/留言查詢
作者: 最後的外星人    時間: 2011-3-22 20:27

港版~.~
作者: a74955lo    時間: 2011-3-22 20:35     標題: @_@

上次唔係40蚊架咩...E次平左GE?
作者: 875734418    時間: 2011-3-22 20:36

唔識去-.-我住黃埔
作者: 鴻爺    時間: 2011-3-22 21:03

今次明打卡城,我實去moon rock!!!留定名先!!!
作者: 0411027    時間: 2011-3-22 21:20

大埔卡城do唔g???
作者: 壞人    時間: 2011-3-22 21:59

QUOTE:
原帖由 鴻爺 於 2011-3-22 21:03 發表
今次明打卡城,我實去moon rock!!!留定名先!!!

你咪派膠啦,打敗我先moon rock

作者: 司光    時間: 2011-3-24 19:09

我覺得除第1名...獎品太廢-.-
作者: 鴻爺    時間: 2011-3-24 19:55     標題: 回復 #7 壞人 的帖子

傻仔你咪傻啦,次次打街賽都輸比我,跟住又要我同你打,又輸,一次都未贏過我,你番歸啦,學人玩bs
作者: leunghotin741    時間: 2011-3-27 16:22

元朗可以嗎????????

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0