標題: 我受朋友介紹玩這卡game..我想問咩機卡組易玩同埋勁?~~ [打印本頁]

作者: ap031088    時間: 2010-7-31 20:17     標題: 我受朋友介紹玩這卡game..我想問咩機卡組易玩同埋勁?~~

我受朋友介紹玩這卡game..我想問咩機卡組易玩同埋勁?~~
作者: soso720    時間: 2010-7-31 20:19

咩係「機」卡組????
作者: ap031088    時間: 2010-7-31 20:20

嗯...冇錯~~
作者: mons    時間: 2010-7-31 20:20

sd01 紅蓮の稲妻∼BLAZING THUNDER∼(アニメ連動第一弾・赤紫)
sd01 白銀の機神∼DIAMOND DEITY∼(アニメ連動第一弾・白緑)
sd02 轟天のヘヴンズドア∼ROARING HEAVEN'S DOOR∼ (アニメ連動第二弾黄青)

lee 幾副最好
睇返係想玩咩色黎揀la
不過sd02同sd01 紅蓮の稲妻∼BLAZING THUNDER∼比較難搵
作者: ap031088    時間: 2010-7-31 20:21

有冇圖同埋佢地果d能力
作者: mons    時間: 2010-7-31 20:26

圖就懶找了(我是懶人)
不過日文的卡list可以列給你
紅蓮の稲妻∼BLAZING THUNDER∼(アニメ連動第一弾・赤紫)
白銀の機神∼DIAMOND DEITY∼(アニメ連動第一弾・白緑)
轟天のヘヴンズドア∼ROARING HEAVEN'S DOOR∼ (アニメ連動第二弾黄青)
作者: ap031088    時間: 2010-7-31 20:33

你覺得邊副最勁??
作者: soso720    時間: 2010-7-31 20:34

白銀の機神最勁!!!!
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-7-31 20:34

我地系要佢有用既野黎正deck,唔會就咁拎出黎玩
作者: ap031088    時間: 2010-7-31 20:35

仲有....邊解卡表冇既?~~SDD1
作者: mons    時間: 2010-7-31 20:43

因為我未整= ="
(都是因為我是懶人)
沒有說那個最強
不過以基本卡組來說
這三副基本上也已經可以流暢的對戰
而且好多基本卡也包含在內(e.g. 紅的v火,白的冰場,綠的神速蟲, 藍的轟劍, 黃的wing boost)
作者: ap031088    時間: 2010-8-5 17:34

妖...我買左個機卡組....點解呢...冇解釋點玩=.=
作者: ak47002    時間: 2010-8-5 20:14

轟天のヘヴンズドア最強

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0