標題: [港板] 評下我副紫,thx [打印本頁]

作者: jocker    時間: 2010-8-7 00:49     標題: 評下我副紫,thx

評下我副紫,THX,請提出改善o既地方
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1281113408.html
作者: anson192837    時間: 2010-8-7 12:08

加多d 0-3cost既怪
作者: 青鬼    時間: 2010-8-7 12:10

唔好落幽騎士啦,有拍手就得,落多一條幻龍,落一d低cost呎擊
作者: mikekwok    時間: 2010-8-7 12:37

要放BS01-144不如玩白色,有時支付4CORE 是有點難
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-8-7 12:43

可能有d新手真系唔明...果4蚊可令你唔洗咁快死...咁都仲唔入?

個人認為你既draw野比較少...
作者: mikekwok    時間: 2010-8-7 13:13

4蚊  有時可能不足
作者: windbird    時間: 2010-8-7 13:19

QUOTE:
原帖由 mikekwok 於 2010-8-7 13:13 發表
4蚊  有時可能不足

講真,而家玩港版唔落BS01-144好易比人湧死(你玩紅嘅話就落火焰龍捲),就係因為可能會比人湧死,所以先落
BS01-144頂一頂,唔洗禁快死.
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-8-7 13:20

QUOTE:
原帖由 mikekwok 於 2010-8-7 13:13 發表
4蚊  有時可能不足

正死自己一隻都低啦...勁到咁..
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-8-7 13:22

QUOTE:
原帖由 windbird 於 2010-8-7 13:19 發表

講真,而家玩港版唔落BS01-144好易比人湧死(你玩紅嘅話就落火焰龍捲),就係因為可能會比人湧死,所以先落

玩日都系啦....佢点只頂一頂呀...一下就反轉戰局tim啦...
作者: windbird    時間: 2010-8-7 13:23

QUOTE:
原帖由 沉睡的猛虎 於 2010-8-7 13:22 發表

玩日都系啦....佢点只頂一頂呀...一下就反轉戰局tim啦...

O~我明白灑~
作者: 青鬼    時間: 2010-8-7 13:23

QUOTE:
原帖由 windbird 於 2010-8-7 13:19 發表

我都好認同落silent wall, 但係如果紫色副deck調得好,可以唔洗用silent wall,令到人地留唔到怪過turn
如果覺得silent wall貴就落 cost1神速蟲
不過我都係覺得紫色係好湧

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0