標題: 新手想爆盒 [打印本頁]

作者: nky123nky    時間: 2010-8-26 00:57     標題: 新手想爆盒

我係新手
                                    想砌 deck
                                    但唔知爆好唔爆好???  or  買套砌好的deck ???
                                    如果爆 , 爆哪一代好 ???

日版 or 港版 好 ???

作者: 菲律賓警察    時間: 2010-8-26 01:00

第一代,多d實用卡(我認為
作者: darkload    時間: 2010-8-26 01:01

實用的話第一代最多
作者: nky123nky    時間: 2010-8-26 01:05

日版 or 港版 好 ???

你地玩日or港 ?
作者: darkload    時間: 2010-8-26 01:06

我玩日,玩日的話請開少年激霸renew 包
作者: darkload    時間: 2010-8-26 01:07

少年激霸renew 包有齊實用卡加一盒boouster夠組deck
作者: 古樂比加    時間: 2010-8-26 01:08

最好爆日版第一代夠實用同理日版d閃卡好過港版
如果你想比賽就爆港版啦
作者: darkload    時間: 2010-8-26 01:10

QUOTE:
原帖由 古樂比加 於 2010-8-26 01:08 發表
最好爆日版第一代夠實用同理日版d閃卡好過港版
如果你想比賽就爆港版啦

日版唔洗爆第一代只要開少年激霸就夠
作者: nky123nky    時間: 2010-8-27 00:24

少年激霸renew 包 = BSC04   ???
不用爆,即係點 ???

作者: mons    時間: 2010-8-27 01:04

QUOTE:
原帖由 nky123nky 於 2010-8-27 00:24 發表
少年激霸renew 包 = BSC04   ???
不用爆,即係點 ???

只爆renew包+一盒STARTER 的意思

少年激霸renew 包 ---> 正確點是BSC02和BSC04
作者: alvin8782    時間: 2010-8-27 13:02

之前爆卡(6盒港版 bs01~04都有), 每一盒都都有一張 x + 7張閃..

不過剛剛爆左 1盒 bs04 同 2盒 bs03 就3盒(港版) 都冇 x卡..得8閃

可以給你參考...

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0