標題: 光子力隊制賽活動帖(附加投票)(for招隊員) [打印本頁]

作者: 光子力研究站    時間: 2012-4-3 19:53     標題: 光子力隊制賽活動帖(附加投票)(for招隊員)

樓上投票是所有參加者選擇/唔禁榮表

----------------------------------------------------

樓下for未有隊的人招隊員

招隊表格

名:
用咩deck:
比賽成績(可官方/光子力賽):
想招咩deck的自己友:

當你地的表格成立後,我地會把你地資料和pm link放在#1,供人參考
記住齊隊要報名呀
http://hkbs.freebbs.tw/viewthread.php?tid=39824&extra=page%3D1
---------------------------------------------------------------------------------------
資料:

作者: funglongsan    時間: 2012-4-3 19:56

HK or JP ???????
作者: 壞人    時間: 2012-4-3 19:56

hk...........................
作者: abc12321    時間: 2012-4-3 19:58

緊係禁啦
榮光禁屈機
作者: 壞人    時間: 2012-4-3 20:00

有超過20票,我地就禁榮表
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-4-3 20:10

禁榮表
作者: 壞人    時間: 2012-4-3 20:12

投票就得,唔洗留言.
作者: jovian    時間: 2012-4-3 20:25

sorry....我5參加不過我投左"禁"...
作者: abc12321    時間: 2012-4-3 20:31

參吾參加都投得架,.
作者: 光子力研究站    時間: 2012-4-3 21:03

對........................
作者: 光子力研究站    時間: 2012-4-3 21:29

投票已完....................

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0