標題: 日版BS爆一盒是不是必中1張X?聽講爆一盒BS08,09必中2張X,是不是? [打印本頁]

作者: aaron43071p    時間: 2010-9-7 18:52     標題: 日版BS爆一盒是不是必中1張X?聽講爆一盒BS08,09必中2張X,是不是?

日版BS爆一盒是不是必中1張X?聽講爆一盒BS08,09必中2張X,是不是?
作者: 死KAI子    時間: 2010-9-7 18:58

係一定中
作者: brian4w32    時間: 2010-9-7 19:03

= =一定中!!!!!!!!!!
作者: 1827    時間: 2010-9-7 19:04

點解你咁肯定既?
你唔比有d極度黑仔撞上一盒極度黑運既09,結果一張X都無?
定係日本方面公開左一盒係一定有一張X咭?

我講認真嫁= =
一盒100%中既話我E家落街買盒
作者: yy107104    時間: 2010-9-7 19:05

一盒100%中 55555555
作者: darkload    時間: 2010-9-7 19:26

QUOTE:
原帖由 1827 於 2010-9-7 19:04 發表
點解你咁肯定既?

我講認真嫁= =
係一盒100%中既話我E家落街買盒

set死的
作者: 1234    時間: 2010-9-7 19:30

QUOTE:
原帖由 1827 於 2010-9-7 19:04 發表
點解你咁肯定既?

我講認真嫁= =
係一盒100%中既話我E家落街買盒

100%就1定無可能,不過pack盒出錯的機率應該很少,而1盒無x的情況我聽都無聽過,1盒有x的機率大約係99.99999999999%,如果再做埋調查的話我相信機率可以再提升,再問埋日本廠方我相信機率可以提升到極接近100%
我都係講認真= =

作者: giantherotitus    時間: 2010-9-7 19:33

in theory: yes
作者: 1234    時間: 2010-9-7 19:36

QUOTE:
原帖由 giantherotitus 於 2010-9-7 19:33 發表
in theory: yes

theory can be overthrow

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0