標題: 請求GM做野 [打印本頁]

作者: dickyhei    時間: 2012-7-12 13:50     標題: 請求GM做野

給人今日給tommyto呢個人放我飛機
件事系今約在佢系太子交收
原本開頭佢重聽電話
點我我等在半個鐘條友重味出現
我就系今打給佢佢又唔聽
本人感到非常氣憤
最後我就好灰今走在
希望GM做野
作者: ken67948931    時間: 2012-7-12 14:53     標題: ,.....

GM係打機個d囉,唔該!!!!!
作者: 暴風之君    時間: 2012-7-12 14:56

1. 不可於本區回覆。(問價區不限)
2. 只可進行與Battle Spirits 有關之商品的交易。
3. 發貼後兩天內不可開新貼,違例者封其帳號一星期。
4. 請於帖中清楚交代交易物品,交易方法及地點。
5. 不可以連結方式開帖(e.g. 連結至其他論壇的相關帖子)。
6. 請以pm 方式來連絡,切勿直接公開電話及電郵地址,如要,請以 "at" 代替 "@", "dot" 代替 "."。
7. 如有發現相同IP的會員於交易版開POST,一律當作分身,封其帳號與IP一個月。
8. 如發現爽約、欺詐等不誠實行為,會員將納入本區黑名單。

經一事長一智,施主,安息吧……
作者: 暴風之君    時間: 2012-7-12 14:57

copy錯左,還有一句——
9. 所有交易問題,本論壇將不會付任何責任。
作者: 羅春    時間: 2012-7-12 15:24

GM?你打機打上腦?
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-7-12 15:40

GM???
作者: leocheung966    時間: 2012-7-12 15:41

你到底知唔知咩叫GM架同學= =
作者: welson    時間: 2012-7-12 15:43

百識之谷 online
是板主吧
作者: tonyto1234    時間: 2012-7-12 17:04

QUOTE:
原帖由 leocheung966 於 2012-7-12 15:41 發表

Gundam Meister(!_!)
作者: 星米    時間: 2012-7-12 17:12

QUOTE:
原帖由 leocheung966 於 2012-7-12 15:41 發表

睇佢都唔知架la 係la 你挽咩game挽到上腦??有興趣知

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0