標題: 死不悔改!(版主可唔理) [打印本頁]

作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-16 19:40     標題: 死不悔改!(版主可唔理)

放卡買賣區jjjj9998
0 / 23jjjj9998
放野買賣區jjjj9998
0 / 58jjjj9998

作者: 壞人    時間: 2012-8-16 20:00

好心你
板主都未理你理小陣
開2次帖無傷大雅
d商場天橋夠寫唔比坐
你見到d伯伯婆婆坐左係到你係咪去趕佢?
作者: 0301054    時間: 2012-8-16 20:01

樓上又唔好咁講,咁佢理佢既事,咁你又理佢做咩呢
作者: 壞人    時間: 2012-8-16 20:03

大佬呀,日日開百谷都十幾廿個呢D帖
煩死人咩
作者: 0301054    時間: 2012-8-16 20:07

唔好理佢算啦,你唔理佢咪唔洗煩law
作者: 曉星    時間: 2012-8-16 20:08

邊有咁*易................
作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-16 20:11

QUOTE:
原帖由 壞人 於 2012-8-16 20:00 發表
好心你
板主都未理你理小陣
開2次帖無傷大雅
d商場天橋夠寫唔比坐
你見到d伯伯婆婆坐左係到你係咪去趕佢?

第一
無傷大雅咁樣版規可以無視?
第二
版主唔理關我乜事 版主睇唔到就唔洗理咁申訴區要黎做乜 警察唔理就唔可以報警?
第三
我唔會趕
因為我都會咁座係地下同人打deck,我係會做好自己個分先告人
第四
開一個申訴post又唔傷所謂大雅,又冇犯版規,你唔鐘意咪無視
第五
你都識講 版主唔理我理少陣 申訴區係開比版主睇 版主都唔理咁你又理乜呢?

我想講慨係咁多
你要繼續嘈就你慨事,唔想慢慢變罵戰比人斬  學某人話
你想贏?ok you win
作者: 壞人    時間: 2012-8-16 20:55

呢位朋友冷靜小小先,我只係想講
板主要理的吾洗講都要理
板主吾理的,點講都吾理架啦
出小兩句聲,自己安守本份吧啦
否則人地見到你日日不停開帖申訴未睇內容只會先覺得你煩
作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-16 20:56

QUOTE:
原帖由 壞人 於 2012-8-16 20:55 發表
呢位朋友冷靜小小先,我只係想講
板主要理的吾洗講都要理
板主吾理的,點講都吾理架啦
出小兩句聲,自己安守本份吧啦
否則人地見到你日日不停開帖申訴未睇內容只會先覺得你煩

明白
不過告人係我強項sor
作者: 壞人    時間: 2012-8-16 20:59

如果你有咁講
咁我輸囉,你隨便
作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-16 21:03

QUOTE:
原帖由 壞人 於 2012-8-16 20:59 發表
如果你有咁講
咁我輸囉,你隨便

你神早已經贏了~~~~
作者: xjhm2468    時間: 2012-8-16 21:30

QUOTE:
原帖由 壞人 於 2012-8-16 20:59 發表
如果你有咁講
咁我輸囉,你隨便

你冇睇我之前講咩架咩
人地輸唔起 你咪比佢贏
作者: 乂楓炎乂    時間: 2012-8-16 22:09

咁你地又係度推,推咩姐,唔好里佢LO
作者: riosuen    時間: 2012-8-16 22:32

真心問
你地係咪好想嘈ja
人地投訴關你地咩事?
次次人地開post
一定會有人話樓主
之後開始嘈
你地唔厭架咩?
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-8-16 22:48

QUOTE:
原帖由 Diend獵騎 於 2012-8-16 21:03 發表你神早已經贏了~~~~

你唔煩我都煩la,你推哂d post落去我點睇呀,呢d野洗乜你理啊,你當左你係版主啊?版主搞咪得lo,關你鬼事啊?你標題又話"版主可唔理"咁你寫黎做咩?無意義?無意義即係昆post la,話人之前睇下自己la。
作者: xjhm2468    時間: 2012-8-17 01:46

QUOTE:
原帖由 伊卡洛斯 於 2012-8-16 22:48 發表

你唔煩我都煩la,你推哂d post落去我點睇呀,呢d野洗乜你理啊,你當左你係版主啊?版主搞咪得lo,關你鬼事啊?你標題又話"版主可唔理"咁你寫黎做咩?無意義?無意義即係昆post la,話人之前睇下自己la。

你點講都冇用
之前我點同佢講佢都唔明
人地個腦l思考唔到你講d咩
姐係話 你講=冇講
作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-17 09:23

QUOTE:
原帖由 伊卡洛斯 於 2012-8-16 22:48 發表

版主可唔理係姐係唔想比某D煩膠串姐
又話版主唔得閑 唔理得
咁我咪話版主可以唔理lol  如果版主一定要理我咪等於逼佢 又比D煩膠串lol
版主理唔理就係佢有冇進職責慨證明
版主搞咪得lol
?如果版主真係有咁多隻眼見到曬全部人慨罪證慨話 咁申訴區仲用黎做乜先
E個問題我都問左好多次 都冇人正面咁回認我 你答到個我接受到慨答案我咪以後唔開lol
我推黎推去咪推得個一個
好過犯版規個D人係咁開買賣post lol
你係咁插又難道當左你係版主?
咁以後有人係申訴區告人連續開post我係唔係都可以同你講翻同樣說話?
如果得慨話
ok  你贏曬
冇野講
作者: Diend獵騎    時間: 2012-8-17 09:27

QUOTE:
原帖由 xjhm2468 於 2012-8-17 01:46 發表

你點講都冇用
之前我點同佢講佢都唔明
姐係話 你講=冇講

你只要答我一個問題:

咁係唔係係申訴區開Post就要比人插?

如果你真係覺得申訴區Dpost咁煩 你唔係應該插開post個個

你應該PM版主叫佢刪除申訴區,或者係申訴區度開Post通知版主

因為開申訴post係冇罪的
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-8-17 13:29

QUOTE:
原帖由 Diend獵騎 於 2012-8-17 09:23 發表
版主可唔理係姐係唔想比某D煩膠串姐
又話版主唔得閑 唔理得
咁我咪話版主可以唔理lol  如果版主一定要理我咪等於逼佢 又比D煩膠串lol
版主理唔理就係佢有冇進職責慨證明
版主搞咪得lol
?如果版主真係有咁多隻眼見到曬全部人慨罪證慨話 咁申訴區仲用黎做乜先
E個問題我都問左好多次 都冇人正面咁回認我 你答到個我接受到慨答案我咪以後唔開lol
我推黎推去咪推得個一個
好過犯版規個D人係咁開買賣post lol
你係咁插又難道當左你係版主?
咁以後有人係申訴區告人連續開post我係唔係都可以同你講翻同樣說話?
如果得慨話
ok  你贏曬
冇野講

你個腦裝屎架????
如果你係度嘈住哂咁而呢d野係唔應該你理嘅唔該唔好比人覺得你無聊無野做
我當左我係版主???我插你一兩句我就當左我係版主??你hi上腦啊?
ok  你贏曬 冇野講??我從來都無講過要同你鬥,你自己要幻想自己贏我唔阻你,你家陣搏出名啊?你冇野講關我鬼事...
我希望你可以用正常腦諗野;D(以上内容乃正常對話並非罵戰)
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-8-17 13:31

QUOTE:
原帖由 xjhm2468 於 2012-8-17 01:46 發表

你點講都冇用
之前我點同佢講佢都唔明
姐係話 你講=冇講

我都佢個腦同人有D唔同,而家我只係希望佢學下正常人開POST...
作者: 伊卡洛斯    時間: 2012-8-17 13:33

QUOTE:
原帖由 Diend獵騎 於 2012-8-17 09:27 發表

你只要答我一個問題:

咁係唔係係申訴區開Post就要比人插?

如果你真係覺得申訴區Dpost咁煩 你唔係應該插開post個個

你應該PM版主叫佢刪除申訴區,或者係申訴區度開Post通知版主

因為開申訴post係 ...

申訴post無問題而係開POST果個講野無POINT就係問題,YOU KNOW
唔係罵戰...唔係罵戰....
作者: 980505    時間: 2012-8-17 14:30

開申訴告一個人最多一個post姐,唔係你地想話人個post一早沉左左啦.人地買賣一日開幾個post,唔告咪再開囉,你地又唔覺有咩大問題喎
幾個買賣post----一個申訴post
邊個多識計啦卦

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0