標題: 大家是否真的用真core? [打印本頁]

作者: 米粉    時間: 2010-9-23 23:40     標題: 大家是否真的用真core?

如題
我會用d 廢紙貼上膠紙->完成
大家會否用代替品?會用什麼代替?

p.s.:最近在日x城見到放落花盤的閃石,有幾種顏色,約$12,唔錯唔錯...
作者: 初優    時間: 2010-9-23 23:42

其實有番版bs.
點解冇番版bs d core.
我唔介意用..
作者: darkload    時間: 2010-9-24 00:39

QUOTE:
原帖由 米粉 於 2010-9-23 23:40 發表
如題

p.s.:最近在日x城見到放落花盤的閃石,有幾種顏色,約$12,唔錯唔錯...

錢以外的都能用,大家留意不能用錢做core,因為有警察行過的話會拉的(認真)
作者: oniononion    時間: 2010-9-24 01:38

通常嫌真CORE 太細粒唔方便sosad
會用金魚石,大粒d
作者: kiburedo    時間: 2010-9-24 01:38

用金魚石......
作者: 群千鳥    時間: 2010-9-24 02:17

係呀,以前玩pokemon card果時都係用金魚石
而家玩bs又拎返出黎用, 就手過用真core, 大粒少少易數
又靚又平, 去金魚街10蚊一大包
作者: bb7628    時間: 2010-9-24 07:51

QUOTE:
原帖由 米粉 於 2010-9-23 23:40 發表
如題

我係用真core.....因為之前玩具店老板送左99$果盒deck比我...
作者: brian4w32    時間: 2010-9-24 14:29

QUOTE:
原帖由 bb7628 於 2010-9-24 07:51 發表

我係用真core.....因為之前玩具店老板送左99$果盒deck比我...

so good!!!!!!!!!!
作者: coco3240    時間: 2010-9-24 20:04

我係用真core,細細粒好quiet
作者: 。恆~    時間: 2010-9-24 20:07

QUOTE:
原帖由 初優 於 2010-9-23 23:42 發表
其實有番版bs.
點解冇番版bs d core.
我唔介意用..

依家D CORE唔係都係MADE IN CHINA咩- -
作者: emsd2007    時間: 2010-9-24 20:28

我用真core!!!

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0