標題: 巨人王+ 崩壞_戰線lv 2 [打印本頁]

作者: samchansam1123    時間: 2010-4-7 13:12     標題: 巨人王+ 崩壞_戰線lv 2

希望大家明我想問乜

巨人王+ 崩壞_戰線lv 2 x1

巨人王攻擊時會扔人5張 deck(崩壞_戰線 效果扔2張 ,巨人王(粉碎)lv 3扔3張)

咁到時巨人王lv 3個效果會削對面獸3粒core 定5粒?
作者: 初優    時間: 2010-4-7 13:14

5粒..
記住巨人王係只可以係一隻獸上面剝
姐係頂多係剝死一隻
作者: samchansam1123    時間: 2010-4-7 13:19

唔該...
先殺得一隻.............  

sosad
作者: 青鬼    時間: 2010-4-7 13:19

唔係崩壞lv1就得啦咩???
作者: 初優    時間: 2010-4-7 13:23

總之巨人王最高lv+崩壞la- -"
不過有崩壞+巨人王 通常都升到2lv.
作者: s103126    時間: 2010-4-7 13:26

巨人王 is good
作者: samchansam1123    時間: 2010-4-7 13:28     標題: 回復 #6 s103126 的帖子

如果可以殺多過一隻怪就係ge,可惜........
作者: 青鬼    時間: 2010-4-7 13:35

QUOTE:
原帖由 samchansam1123 於 2010-4-7 13:28 發表
如果可以殺多過一隻怪就係ge,可惜........

又唔係咁既,你己經碌走人五張deck,重要俾你殺多幾隻怪,咁呢張就係一張x啦
作者: 初優    時間: 2010-4-7 14:08

話說我曾經以為真係任你剝..
而家都轉左玩強襲deck 冇用巨人王lu.
作者: s103126    時間: 2010-4-7 15:44

巨人王 is ok strong
who have
I want to buy
作者: Nightwing1018    時間: 2010-4-10 08:49

崩壞戰線 lvl 2 既時候會升粉粹怪到最高 level, 咁既話即係 spirit 上面無 core 都唔會死? 因為唔需要 core 都已經係高過 lvl 1

(我去一d forum 係咁解釋)
作者: lamlok    時間: 2010-4-12 21:56

i like it!!!!!!!!
作者: mons    時間: 2010-4-12 23:13

QUOTE:
原帖由 Nightwing1018 於 2010-4-10 08:49 發表
崩壞戰線 lvl 2 既時候會升粉粹怪到最高 level, 咁既話即係 spirit 上面無 core 都唔會死? 因為唔需要 core 都已經係高過 lvl 1

(我去一d forum 係咁解釋)

不是,官方q&a 有講過,當一隻靈魂在任何情況下,只要沒有core 就視為lv0而破壞

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0