標題: 請評~~!!!紅DECK=囗=(更新~!) [打印本頁]

作者: @@orz    時間: 2010-4-8 12:03     標題: 請評~~!!!紅DECK=囗=(更新~!)

x3 x3 x1 x3 x3
x2 x1 x3 x1 x1
x1 x1 x1 x3 x1
x2 x1 x1

x1 x2 x3 x1 x1
x1 x1 x1 x2

x2 x1 x1 X1

合共:50

---------------------------------------------------------------------------

我大部份卡都有=口=

作者: eric_chui    時間: 2010-4-8 12:20

我玩紅色too
個人認為第1張地卡(燃燒戰場)入3
其他地卡無咩用,紅色地卡應該入百識の谷(唔係論壇名)
唔使入白色果張回全怪,紅色主攻,入e張不如入Silent Wall仲好
spirits我唔講
作者: @@orz    時間: 2010-4-8 12:27

QUOTE:
原帖由 eric_chui 於 2010-4-8 12:20 發表
我玩紅色too
個人認為第1張地卡(燃燒戰場)入3
其他地卡無咩用,紅色地卡應該入百識の谷(唔係論壇名)
唔使入白色果張回全怪,紅色主攻,入e張不如入Silent Wall仲好
spirits我唔講

百識の谷長期佔用CORE*3=口=
燃燒的戰場LV2清場落2得嘛?
.....
作者: eric_chui    時間: 2010-4-8 12:31     標題: 回復 #3 @@orz 的帖子

燃燒戰場我用來+BP(3張+3000BP)
百識の谷可以唔佔用3CORE
作者: 青鬼    時間: 2010-4-8 12:51

spirits唔夠cost 0, 1 ,2 怪物
暴隻龍走啦,影響抽卡穩定性
其實張大鐮同水龍王真係冇咩用
如果係我會落多d 低cost 攻擊+bp spirits
nexus 落百識 x 2 ,燃燒戰場 x 3 ,無效果張地可落可唔,其他全走
如果你想用費用2全回復,張magic落3(個人現見 : 呢個combo冇咩用)
double draw落滿( 我覺得紅色有hand,就有勝利)
作者: @@orz    時間: 2010-4-8 14:33

更新~~!!!!~~~!!!

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0