標題: [港板] 皇獸卡組求狠評 [打印本頁]

作者: g20030020    時間: 2012-12-25 18:47     標題: 皇獸卡組求狠評

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201212/1356431491.html    龍霸加1

打法:   激突犬控場    加    星魂兔配星魂加$   加   用幻晶、召bs14-005和bs10-006拉星魂兔再召加$
            召皇牙獸、刀霸配合体清場
            外掛  龍霸
    想打比賽所以求狠評

作者: g20030020    時間: 2012-12-25 19:56

求狠評
:'(
作者: louisfrizen    時間: 2012-12-25 20:21

走鳳凰竜,打3刀覇。
走3砲凰竜,打3猩猩。
作者: g20030020    時間: 2012-12-25 20:25

猩猩是??????????
作者: ericnam108    時間: 2012-12-25 21:26     標題: 回復 #2 g20030020 的帖子

打猩猩??? 打炮龍唔好 果張咁廢
作者: ericnam108    時間: 2012-12-25 21:29

仲有 不如轉打玉蟲 星魂兔冇星魂冇乜用 仲有英雄皇神劍呢???? set burst draw1 仲可以加bp比皇牙獸同埋刀霸 storm attack呢??? 咁勁既卡點都要打返2張 走霸王爆炎擊 轉storm attack
作者: g20030020    時間: 2012-12-25 21:34

我打星魂兔是因我入了不少星魂合体,英劍我有想過,但合体後無法支援,還有猩猩是什麼?
作者: timmy98bb    時間: 2012-12-25 21:36

騎士王蛇ペンドラゴン打3
刀の覇王ムサシード・アシュライガー打3
龍の覇王ジーク・ヤマト・フリード打2~3
你ヤシウム轉1cost重獸好過啦

"猩猩"係指基deck果隻,識加攻>燒人,超勁(入啦)
作者: g20030020    時間: 2012-12-25 21:41

ヤシウム是為了拉合体,還有猩猩是  sd??-???
作者: g20030020    時間: 2012-12-25 21:52

猩猩不是SD06-004吧?
作者: M.Silver    時間: 2012-12-25 22:06

雜得濟 同埋點可以無炎皇帝
作者: g20030020    時間: 2012-12-25 22:27

不算雜,白魔法是保命平時沒影響,綠spirits平常用加$,騎蛇有紅減,而炎皇帝我有用過,但好易被人炸,還不能加兩標誌合体spirits標誌

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0