標題: 阻裝甲 [打印本頁]

作者: tonywong831    時間: 2013-1-20 19:54     標題: 阻裝甲

我有副紅deck,對住一個有紅裝甲ge白deck,佢果d裝甲克住我,我有咩方法防到佢?
作者: stargazer713    時間: 2013-1-20 19:58

20彈有隻紫色magic.,唔知幫唔幫到你?
再唔係鬥bp.紅色D bp都好高~
作者: tonywong831    時間: 2013-1-20 19:59

我玩港deck,sor
作者: 炎武2011    時間: 2013-1-20 20:01

13代紫brave轟炸機,合體打變colourless
作者: timmy98bb    時間: 2013-1-20 20:04

20彈紫色magic,4cost以上當冇色,

或者

如果佢只係單純的裝甲而唔係重裝甲,
你可以用BS11-049紅色4cost溶魚Brave,可"爆甲",但爆唔倒"重裝甲"

不過如果你係紅色,而又係想用spirits效搞佢,就用"20彈紫色magic",
如果想用埋magic效搞佢就用BS11-049紅色4cost溶魚Brave
作者: ghgh8360    時間: 2013-1-20 20:24

QUOTE:
原帖由 timmy98bb 於 2013-1-20 20:04 發表
20彈紫色magic,4cost以上當冇色,

或者

如果佢只係單純的裝甲而唔係重裝甲,
你可以用BS11-049紅色4cost溶魚Brave,可"爆甲",但爆唔倒"重裝甲"

不過如果你係紅色,而又係想用spirits ...

或者可以試下用一D有紅減的其他色BRAVE(如騎蛇),以及用紅BRAVE打紅甲(重甲不可
作者: 輕音少女    時間: 2013-1-22 21:34

玩速攻秒殺對手,一係炸地,再5係人地有紅裝洗效再炸
作者: TNMHONG    時間: 2013-1-22 23:02

秘劍幫到你

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0