標題: [日板] 女人 * 靈峰 dk [打印本頁]

作者: funglongsan    時間: 2013-1-27 12:47     標題: 女人 * 靈峰 dk

link :
http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201301/1359553089.html  

打法 :
用黃,白 地補命
用 strong draw 將地卡入墓
用汁地 brave 一次用上嚟
用兄弟叉珠
最後用女人拉靈峰

求狠評

作者: funglongsan    時間: 2013-1-27 19:33

psuh !!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: timmy98bb    時間: 2013-1-27 22:21

......感覺好奇怪......
叉珠怪/brave冇必要打咁多,你"用 strong draw 將地卡入墓,用汁地 brave 一次用上嚟"你想調教師幾遲先可以一次過叉好多珠?比我頂多打5隻叉珠,係"頂多"(除左隻サンク・シャイン),反正你有氷覇
幻影氷結晶轉白三角啦,你惗下,你青玉の巨大迷宮打3,
3cost以下用青玉の巨大迷宮防,以上用白三角防,仲可以防效果插血,
旅団の摩天楼......你都係為Draw1果下姐,不如用骸斜塔啦:
1.lv1可Can't人2.可防draw爆deck3.白き楯拉人,骸斜塔Draw1
汁地 brave冇必要打咁多吖~反正你靈峰,地卡1張都可以變9張啦= =只要手上有一張就冇問題啦
~~~進星流啊!!!必落啦!!!
~~~你唔落三角Ban封burst都落黑蟲妖刀吖!!!
風の覇王ドルクス・ウシワカ.....要死野先開burst喎,你想死d咩比人地= =比我用竜/刀霸好過
話說你冇野防粉,落支鳳翼啦
女人......我覺得唔掂= =
作者: funglongsan    時間: 2013-1-30 21:12

QUOTE:
原帖由 timmy98bb 於 2013-1-27 22:21 發表
......感覺好奇怪......
叉珠怪/brave冇必要打咁多,你"用 strong draw 將地卡入墓,用汁地 brave 一次用上嚟"你想調教師幾遲先可以一次過叉好多珠?比我頂多打5隻叉珠,係"頂多"(除左隻 ...

女人......
只係見平才打...
二效幾搞鬼

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0