標題: [日板] 評Deck [打印本頁]

作者: 左翔太郎    時間: 2013-1-30 19:10     標題: 評Deck

http://www.battlespirits.com/myd ... 301/1359544151.html
作者: timmy98bb    時間: 2013-1-30 19:20

輝きの聖剣シャイニング・ソード唔洗打3,可能會忽
比我砲凰竜フェニック・キャノン打3,易出,易合,易強化,識踩地,仲可以激突添,
以上就睇你打法同手感啦
===================================================
絶甲氷盾打3
幻影氷結晶可以專成燒怪magic
チャージドロー我覺得唔需要打3,用第2d黎draw好過
可以唔用マッハジー
====================================================
基本上你唔可以當輝龍係一隻主力怪獸(但係佢又要有強化喎!唉唉......)
得龍の覇王同十剣聖唔夠做,可以落d支援力強或落多一,二支主力
====================================================
話說落d識汁人嘅野啦
作者: welson    時間: 2013-1-30 19:31

可打超神做主力,入3big bang 補血 , 走馬赫-.-
作者: 左翔太郎    時間: 2013-1-30 20:42

作者: 左翔太郎    時間: 2013-1-30 22:14

作者: k-on!!    時間: 2013-1-30 22:55

主要都無問題
係我就5打火山龜,炮凰
獅皇同MG存在意義不大
打D可以Draw既地(e.g.14代雙核
方便推key
再5係加隻19代星龍M...
作者: loimanho    時間: 2013-1-30 23:47

out砲龍,合體要入輝龍shine blazer,合十劍聖一下打三血,入埋天星龍,獅龍皇子out,幻影轉箭火,再唔係入shining flame仲得

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0