標題: BS團~~ 新選組~~招人 [打印本頁]

作者: 天靈deck獎鬥人    時間: 2013-2-2 22:08     標題: BS團~~ 新選組~~招人

主旨:打低左手呢d長洲佬!!               成員介紹 主公:土方歳三 (me) 副長:梓貓                 係得咁多,想入留cm
作者: jspirits    時間: 2013-2-2 23:56

want in la!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: CYPHER    時間: 2013-2-3 00:51

你地主公唔係叫近藤勇咩?
土方歲三只係副長
作者: 拇指平安    時間: 2013-2-3 01:24

又梓猫﹣_﹣佢好似好多個團感﹣_﹣
作者: 中野梓    時間: 2013-2-3 10:20

關我事?我已有團
作者: k-on!!    時間: 2013-2-3 10:53

個Post好求其...
作者: 小偷柴魚    時間: 2013-2-4 12:38

小學雞你入過大賽16強先好學人收人整團啦
作者: 左手    時間: 2013-2-4 12:44

見到你地咁我白痴仔成日開埋啲小學團我睇到都覺得唔順眼
唔該你地睇吓自己咩料先好開團收人啦 :@
作者: BNK1996    時間: 2013-2-10 20:05

樓上兩條友同我收皮,你哋班通水,m卡狗冇資格出聲
作者: CYPHER    時間: 2013-2-10 20:56

QUOTE:
原帖由 左手 於 2013-2-4 12:44 發表
見到你地咁我白痴仔成日開埋齯p學團我睇到都覺得唔順眼
唔該你地睇鵀菑v咩料先好開團收人啦 :@

唔該白痴仔你收左皮先好出聲啦
見到你呢D白痴仔一日到黑撩交打但人地撩你隻抽又淆底我睇到都覺得唔順眼
唔該你睇下自己咩料先出聲啦淆底怪

我唔屬於任何會
只係見到有D人語無倫次所以用番佢講D野以其人之道還施彼身

作者: 中野梓    時間: 2013-2-13 15:23

垃圾當有趣
作者: 巡音流歌    時間: 2013-2-13 15:49

http://www.youtube.com/watch?v=QVOyFjB0QaA
左手同柴魚咪D人

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0