標題: [日板] del ..... [打印本頁]

作者: rtytry    時間: 2013-2-13 21:35     標題: del .....

. ????.
.
.

作者: rtytry    時間: 2013-2-13 21:55

push !!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: badmeetevil    時間: 2013-2-13 21:55

要那麼多 magic ?????........
作者: rtytry    時間: 2013-2-13 22:13

push !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 壞人    時間: 2013-2-13 22:15

巨蟹打1好啦
打多會卡
打神閃唔比人擋
入埋雪糕車可以加減輕
不死7,8果隻4分星魂也可以外掛2玩玩
不過這種deck始終不是比賽主流的對手
玩玩好了
作者: cliffhou1997    時間: 2013-2-13 22:16

打1龍霸
デルタバリア可out 絶甲氷盾就足夠
打2光り輝く大銀河
作者: rtytry    時間: 2013-2-13 22:17

QUOTE:
原帖由 壞人 於 2013-2-13 22:15 發表
巨蟹打1好啦
打多會卡
打神閃唔比人擋
入埋雪糕車可以加減輕
不死7,8果隻4分星魂也可以外掛2玩玩
不過這種deck始終不是比賽主流的對手
玩玩好了

主流 , 唉.....
有咩 deck 係非主流 ,但可以羸到主流.....
btw , 点樣可以將副deck 再加速 .....
作者: rtytry    時間: 2013-2-13 22:31

push !!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: cliffhou1997    時間: 2013-2-14 00:37

QUOTE:
原帖由 rtytry 於 2013-2-13 22:17 發表

主流 , 唉.....
有咩 deck 係非主流 ,但可以羸到主流.....
btw , 点樣可以將副deck 再加速 .....

自閉算唔算?
作者: 閃中閃    時間: 2013-2-14 01:04

所謂既主流都係依賴core boost,抽咭,強攻既
主流既野,即係公式化,抄,無創意.係deck玩人
針對主流去打先係皇道
你上次副魔7control 正牙..唔好咁易受班細路影響先得嫁
今次依副就....比較亂,如果想速攻首先要多怪
20隻太少,可以入一番槍,黃色大怪,想玩既3選2就算
其他要睇你選左咩做主力怪先再講,pm傾啦

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0