標題: [日板] 揾錢要正路 , 打deck要邪道 [打印本頁]

作者: rtytry    時間: 2013-2-17 13:58     標題: 揾錢要正路 , 打deck要邪道

邪道 ?  打法 :
不斷上珠
氷覇彈手 , 再上
中期 , 铁霸合刀
combo :
鐵霸打完
魅霸 + 光芒 brave 打 , 開 storm attack , 再自然之力 .........                                                                                                                                      
=================================================
會不斷 post new deck 的........

作者: g20030020    時間: 2013-2-17 14:13

魅霸自帶魔光芒有魔法回手功能
作者: rtytry    時間: 2013-2-17 14:20

係 ?
禁仲好 , 將把刀合魅霸 , 铁霸合 BS21 果隻紫 Brave

作者: g20030020    時間: 2013-2-17 14:49

BS20 果隻紫 Brave?那一隻?
作者: rtytry    時間: 2013-2-17 14:54

QUOTE:
原帖由 g20030020 於 2013-2-17 14:49 發表
BS20 果隻紫 Brave?那一隻?

sor
BS21
作者: riosuen    時間: 2013-2-17 15:10

真心問
你唔驚比人龍霸妖華絕甲
冰雪壁疲底防粉? (仲有一大堆未list 放心
draw得咁慢等被人OTK?
你冰霸彈得上黎你都死左啦 ~____~
作者: rtytry    時間: 2013-2-17 15:35

QUOTE:
原帖由 riosuen 於 2013-2-17 15:10 發表
真心問
你唔驚比人龍霸妖華絕甲
冰雪壁疲底防粉? (仲有一大堆未list 放心
draw得咁慢等被人OTK?
你冰霸彈得上黎你都死左啦 ~____~

龍霸妖華絕甲 -  有炸 Burst
冰雪壁疲底防粉 - 可+龍霸 .....

draw得咁慢 - 有双翼 + 星空 (btw , ver 1 嚟姐 )
作者: riosuen    時間: 2013-2-17 15:48

QUOTE:
原帖由 rtytry 於 2013-2-17 03:35 PM 發表

龍霸妖華絕甲 -  有炸 Burst
冰雪壁疲底防粉 - 可+龍霸 .....

draw得咁慢 - 有双翼 + 星空 (btw , ver 1 嚟姐 )

上面果堆手推又點?
絕甲唔一定要SET
我等你出得龍霸你都死啦...
人地會等你做野咩 -_____-
拆burst自己睇下cost
你有幾多core???????
双翼 + 星空   好快呀~~~~~
真係超快 -__________________-
magic bk 冥女 神draw野唔落 >W<
鐵霸你想手推出黎??????
人地阻爆你又點無限打?
綠怪咁多召效  你想鐵霸人定人地鐵霸你?
藍劍6cost 我已經唔想吐槽...
以上問題自己解決 -.-
現時bs通常大約10個turn就會完場
(部分自閉會搞到好耐 -.-)
自己改到呢個時間內殺到人就OK  0___0
作者: rtytry    時間: 2013-2-17 15:54

QUOTE:
原帖由 riosuen 於 2013-2-17 15:48 發表

上面果堆手推又點?
絕甲唔一定要SET
我等你出得龍霸你都死啦...
人地會等你做野咩 -_____-
拆burst自己睇下cost
你有幾多core???????
双翼 + 星空   好快呀~~~~~
真係超快 -__________________- ...

.............................
對吾住 lo .......
作者: 尊貴小學雞    時間: 2013-2-17 21:11

加多啲SPIRITS, 唔係好易比人頭幾Round湧死
一係好似哩副咁, 狂DRAW牌
http://www.battlespirits.com/myd ... 208/1343894493.html
作者: k-on!!    時間: 2013-2-17 21:37

好簡單
19代封Burst地
俊星流/力奪

封死人搞店...(其實因為今日光子力咁樣比人搞店

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0