標題: 什麼是綠速deck? [打印本頁]

作者: 輕音少女    時間: 2013-2-17 18:43     標題: 什麼是綠速deck?

請高手指教
作者: rtytry    時間: 2013-2-17 18:47

綠速 ?
主要係用綠怪不斷 core boost
2 , 3 個 turn 出大怪
再用 magic eg : Storm attack  快速令對方 0 血
作者: 你估我唔到    時間: 2013-2-17 18:58

QUOTE:
原帖由 輕音少女 於 2013-2-17 18:43 發表
請高手指教   

又話del哂D膠post,又開過,你膠少陣係咪會死
作者: g20030020    時間: 2013-2-17 19:00

戰術:set苗地     不加core抽卡
         召綠spirits  加core
         1.召巨蟹武神合brave OTK
         2.set 風霸 burst召 功彈手召再功速功  OTK
         3.召鋒王   OTK   
         4.加入不同魔法對應不同情怳
         5.1、2、3、4全配烈霸加速OTK               
作者: k-on!!    時間: 2013-2-17 19:07

江山易改,本性難移
小學雞都知咩係綠速
開Post問O_9問題
可見佢真係十分膠
作者: 輕音少女    時間: 2013-2-17 19:30

我5識就要問啦,下下話人開膠post,你冇野ar ma
作者: 中野梓    時間: 2013-2-17 20:17

QUOTE:
原帖由 輕音 少女 於 20 13-2-17 19:30 發表
我5識就要問啦,下下話人開膠post,你冇野ar ma

你識吾識大家心知,系吾系一定要人鬧你膠先知錯架
作者: coc    時間: 2013-2-17 21:04

綠速deck=綠小spirits  加core
               然後系幾TURN之內
               湧殺/大怪車死人
最緊要系速度
作者: k-on!!    時間: 2013-2-17 21:09

笑死
唔識咩係綠速?
什麼是膠Post王輕音少女,我唔識就要問啦
作者: 輕音少女    時間: 2013-2-17 21:52

唉,你地無理取鬧,我都冇計,我退壇
作者: 你估我唔到    時間: 2013-2-17 21:54

QUOTE:
原帖由 輕音少女 於 2013-2-17 21:52 發表
唉,你地無理取鬧,我都冇計,我退壇

係就快

膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
作者: chungonion    時間: 2013-2-17 23:53

QUOTE:
原帖由 你估我唔到 於 2013-2-17 21:54 發表
係就快
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女
膠post王輕音少女

五十步笑百步
笑死朕
作者: 尊貴小學雞    時間: 2013-2-18 01:02

QUOTE:
原帖由 g20030020 於 2013-2-17 19:00 發表
戰術:set苗地     不加core抽卡
         召綠spirits  加core
         1.召巨蟹武神合brave OTK
         2.set 風霸 burst召 功彈手召再功速功  OTK
         3.召鋒王   OTK   
         4.左k對應不 ...

可唔可以講下123點OTK法
作者: 尊貴小學雞    時間: 2013-2-18 01:06

係咪啫係咁, 除咗宜加玉蟲限一

http://www.battlespirits.com/myd ... 208/1343894028.html

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0