標題: 第三屆★膠神★大賽,誰是神中之神呢? [打印本頁]

作者: 禁卡哥    時間: 2013-3-28 23:11     標題: 第三屆★膠神★大賽,誰是神中之神呢?

大家可以開始投票,如果有任何推薦人選,可在下面pm
P.S(假如反應熱烈,考慮加開第三場!!!)
注意: (以上純屬投票post,不要完全相信)
THX.....
分析20位選手
1.限一哥,自稱二刀流,人稱膠神.
金句:限一,禁,太勁啦,我認真ga
2.GetlT,限一哥企下的門徒,人稱膠童
限一哥+GetlT=師徒夾帶(膠中膠)
3.jspirits(新人,正宗小學雞)
4..Victor (新人,正宗小學雞)
5.真乂衰仔 (新人,正宗小學雞)
jspirits+Victor+真乂衰仔=新人組合=洗版3人組
6.小愉柴魚(東區霸王),人稱柴魚,父親稱柴九
金句: (on8+1,見一次打一次,如果比賽被我見到你,愉細你d卡)
7.左手(西區霸王),人稱強國人,右手,左小朋友,富二代,敗家仔,聲稱跟大佬:B母
金句:我決心改過

8.左春(南區霸王),懷疑係早前[羅錦春事件]的慕後黑手
9.劍J(北區霸王),懷疑百谷AC係pk999,同東區霸王有直接的關係
小愉柴魚+左手+左春+劍J=BS三合會=東西南北)
10.輕音(正宗洗post王),懷疑潛左水.人稱洗post王
11.異界王(正宗洗post王)懷疑潛左水.人稱洗post王
輕音+異界王=洗post2人組
12.Diend獵騎(自推介= ="),人稱傻仔
13.爆烈之霸道(自推介= =",)人稱傻仔Diend獵騎+爆烈之霸道=傻仔二人組
14.二刀流(小學雞膠神)
15.三刀流(小學雞膠神)
16.偷刀流(小學雞膠神)
17.銀刀流(小學雞膠神)
18.柒刀流(小學雞膠神)
19.智刀流(小學雞膠神)
20.金刀流(小學雞膠神)
金句:限一,禁,太勁啦,我認真ga二刀流+三刀流+偷刀流+銀刀流+柒刀流+智刀流+金刀流=限一哥=七大膠刀流=七大膠神

作者: 路西法    時間: 2013-4-1 21:23

QUOTE:
原帖由 禁卡哥 於 2013-3-28 23:11 發表
分析20位選手
1.限一哥,自稱二刀流,人稱膠神.
2.GetlT,限一哥企下的門徒,人稱膠童
限一哥+GetlT=師徒夾帶(膠中膠)
3.jspirits(新人,正宗小學雞)
4..Victor (新人,正宗小學雞 ...

:@ :@
作者: k-on!!    時間: 2013-4-1 21:33

算啦,佢無得救架啦
求版主Ban ID
作者: 乂楓炎乂    時間: 2013-4-1 22:26

sorry大家
其實第一屆係我搞...........
之後無啦啦比佢抄左條橋
不過我係post度打明唔會再搞d咁既同類型既主題
作者: t504    時間: 2013-4-2 08:30

無一個識,系咁,潛水898
作者: DevilHo    時間: 2013-4-2 12:32

好無聊
kai兜post
作者: welson    時間: 2013-4-2 12:55

大熱 : 1 , 2 ,13
作者: 巡音流歌    時間: 2013-4-2 13:27

13號無誤
條友派膠派上位哈哈
作者: calvinchy9986    時間: 2013-6-13 20:10

算啦,多得佢地百谷先至有咁多話題咋
作者: o灼眼的夏娜o    時間: 2013-6-17 18:14

樓上考古學家
作者: 故紙    時間: 2013-6-17 18:21

QUOTE:
原帖由 o灼眼的夏娜o 於 2013-6-17 18:14 發表
樓上考古學家

閣下都唔差

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0