標題: [日板] 又多一副-____- ver2.0 [打印本頁]

作者: people    時間: 2013-4-5 19:24     標題: 又多一副-____- ver2.0

ver1.0
http://www.battlespirits.com/myd ... 304/1365160733.html
ver2.0
http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201304/1365218901.html
初段:貓頭鷹挨turn,,等岀各種霸王
中段:大怪亂入,,合brave打
後段:用magic加各霸打死人
Combo:魅惑霸+企鵝+天馬展翅=無限打
其他粉人做外掛-___-

ver2.0
out左粉人,,,
加堆神速開雙光and救命,,
我覺得不夠減輕,,有咩方法- -

作者: people    時間: 2013-4-5 21:00

push- -,,,,,,
作者: ONJJ    時間: 2013-4-5 22:11

魅惑霸+企鵝+天馬展翅=無限打  
如何無限打?
作者: coc    時間: 2013-4-5 22:20

個人感覺
冰霸插一就夠
貓頭鷹唔夠頂 更何況你要錢出地
雙光...你無怪係用泥死
我建議插BS16 4COST 藍BURST 以牙還牙
作者: hobbessiu    時間: 2013-4-5 23:29     標題: 回復 #3 ONJJ 的帖子

魅惑霸打,用天馬展翅,本來要比3cost,用企鵝效疲勞唔使比,然後魅惑霸魔光芒回兩隻
作者: riosuen    時間: 2013-4-5 23:32

為左令無限打開得更快
落3張自然之力吧
粉dk OTK 2選1 唔好貪
double heart+魔光芒+神弓鳥 咁就4心
比人炸怪甩core彈手就杯具
藍三角+魔光封4 8 可封絕甲龍霸
運命基本上開唔到 冇咁多時間比你開
卡場卡唔到   只會被人速攻死
用聖魔皇不如用17代神獸
光芒brave自行考慮
BS20-084 用左天馬冇bp比又點開?
作者: ONJJ    時間: 2013-4-6 00:02

QUOTE:
原帖由 hobbessiu 於 2013-4-5 23:29 發表
魅惑霸打,用天馬展翅,本來要比3cost,用企鵝效疲勞唔使比,然後魅惑霸魔光芒回兩隻

天馬展翅 唔係要入左Battle先有得回復既咩 人地冇擋咪冇得回
作者: yan01101    時間: 2013-4-6 09:09

QUOTE:
原帖由 ONJJ 於 2013-4-6 00:02 發表

天馬展翅 唔係要入左Battle先有得回復既咩 人地冇擋咪冇得回

Battle係你打個下就入左
BP比拼係決定你邊隻死
Battle完,就係你食血/死怪ge時候
作者: people    時間: 2013-4-6 11:32

QUOTE:
原帖由 riosuen 於 2013-4-5 23:32 發表
為左令無限打開得更快
落3張自然之力吧
粉dk OTK 2選1 唔好貪
double heart+魔光芒+神弓鳥 咁就4心
比人炸怪甩core彈手就杯具
藍三角+魔光封4 8 可封絕甲龍霸
運命基本上開唔到 冇咁多時間比你開
卡場卡 ...

我有預感搵要搵好耐- -
作者: people    時間: 2013-4-6 16:40

push push,,,,,
作者: ONJJ    時間: 2013-4-7 00:50

QUOTE:
原帖由 yan01101 於 2013-4-6 09:09 發表

Battle係你打個下就入左
BP比拼係決定你邊隻死
Battle完,就係你食血/死怪ge時候

ok用錯字眼  
交戰中囉 唔係要交戰中cut交戰先有得回復?

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0