標題: 碧玉履虫 一問 [打印本頁]

作者: puppydog    時間: 2013-4-8 12:05     標題: 碧玉履虫 一問

タマムッシュ / 碧玉履虫  费用:3 减轻:1
    1-LV1:2000

4-LV2:5000
LV1-2:『这个战魂召唤时』  从空间把与这个战魂的LV数相同数量的晶核移至这个战魂身上
我唔係好明白姐係點...
姐係我支付完費用之後到底可以幾多個CORE?
作者: 暴風之君    時間: 2013-4-8 12:08

你以LV1召就攞1粒,以LV2召就攞2粒
作者: puppydog    時間: 2013-4-8 12:14

咁如果我召LV2但係預備區冇2粒CORE呢?
作者: 暴風之君    時間: 2013-4-8 12:24

QUOTE:
原帖由 puppydog 於 2013-4-8 12:14 發表
咁如果我召LV2但係預備區冇2粒CORE呢?

是從空間攞core……就是說你以幾多LV召,就從空間攞幾多粒core,
以你個例子,就是從空間攞兩粒core
作者: puppydog    時間: 2013-4-8 12:37

唔係,我O既意思係碧玉履虫LV2需要4CORE但係我從空間攞兩粒core擺O係碧玉履虫之後如果我的預備區冇2粒CORE咁係唔係唔可以召LV2?
作者: 灼眼的夏娜    時間: 2013-4-8 12:41

你放曬CORE上隻怪度先叫召喚完成
如果你召玉蟲時有四粒珠放上去就係LV1召喚
作者: puppydog    時間: 2013-4-8 12:44

唔係好明白姐係點
作者: abc226023    時間: 2013-4-8 12:56

如果你Lv1就從空間拎1粒
如果你Lv2就從空間拎2粒
一定要夠core升Lv2 先有得拎2粒
作者: 尊貴小學雞    時間: 2013-4-8 12:59

啫係講,您要先付出先有收獲,無得預支,同做人一樣
作者: aacc8430    時間: 2013-4-8 17:28

姐係
你召果陣,如果係以lv1黎召喚(隻野上面放左1粒core),就係空間拎1粒落預備區
如果係lv2召喚(上面放左4粒core),就係空間拎2粒落預備區
作者: kakikaki221    時間: 2013-4-8 21:29

姐係
係召換時
放1粒上去隻蟲度 就可以係空間度拎1粒CORE
如果放4粒上去隻蟲度 就可以係空間度拎2粒core

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0