標題: 招人聖劍大賽一齊______ [打印本頁]

作者: 左手    時間: 2013-4-8 13:00     標題: 招人聖劍大賽一齊______

左手團招人

左手團戰績:

官方大賽:
多名成員入過決賽
成功偷到好多小學雞的卡

官方擂台賽:
所有成員一定能打到新出嘅卡牌
成功偷到好多小學雞的卡

光子力賽:
個人賽多次獲獎
成功偷到好多小學雞的卡

街賽:
全部能包辦三甲,但最近因嚴倦獎品和對手,而且我們想給別人多點機會獲獎,所以最近沒有參加。
成功偷到好多小學雞的卡

其他:
每次的私人比賽,都能獲獎
上次馬安山比賽戰績:
有三個成員在一場比賽專登玩野把柴魚滔俱樂部和蘋果批的白痴成員逐一打敗。他們在那場比賽中没有一個打到蜂皇,而我們全部成員都攞到蜂皇。就算他們打到也會被我偷晒!!

入群條件:
唔寸
擂台賽要贏六場以上
常去比賽
13歲以上
聽從會長名令
唔智障
識偷卡成員包括:
okjai321
另外還有很多人

有意者inbox我
這公會陣容鼎盛,全港最強。你可以和冠軍一齊偷卡令你實力提升,偷得小學雞的x稀有卡再不是難的事。想加入就快d,名額有限。

我認真收人架!!

希望你地可以入我團
幫吓手洗分同拉啲勁人打
等我可以入到16強
當我入到果陣一定有野分返比你

作者: pato    時間: 2013-4-8 15:35

真的嗎
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-8 22:38

( Show Blocked User - 左手 )
作者: 左手    時間: 2013-4-8 22:49

認真'
不洗電腦會爆炸!!
炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸吊你老母死小偷

作者: 灼眼的夏娜    時間: 2013-4-8 22:58

QUOTE:
原帖由 左手 於 2013-4-8 22:49 發表

認真'
不洗電腦會爆炸!!
炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸 ...

智障          .
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-8 23:04

QUOTE:
原帖由 左手 於 2013-4-8 22:49 發表

認真'
不洗電腦會爆炸!!
炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸炸 ...

作者: 路西法    時間: 2013-4-9 13:16

QUOTE:
原帖由 灼眼的夏娜 於 2013-4-8 22:58 發表

智障          .

+1
作者: CYPHER    時間: 2013-4-9 14:47

mon
唔該ban左個智障死白痴丫
作者: pato    時間: 2013-4-9 15:37

你個團有幾人
作者: pato    時間: 2013-4-9 17:51

你想炸甚麼你不是被DQ了的嗎
作者: 魚蛋頭    時間: 2013-4-11 05:24     標題: 1

好威?偷卡好勁?小心被人拉去坐牢
作者: X-blast    時間: 2013-4-11 22:11

條文內容加入書籤加入打印列表
章:

210          標題:        《盜竊罪條例》        憲報編號:        10 of 2005
條:        17        條文標題:        以欺騙手段取得財產        版本日期:        08/07/2005
欺詐及勒索

(1)        任何人以欺騙手段(不論該欺騙手段是否唯一或主要誘因)而不誠實地取得屬於另一人的財產,意圖永久地剝奪該另一人的財產,即屬犯罪,循公訴程序定罪後,可處監禁10年。
(2)        就本條而言,如任何人取得財產的擁有權、管有權或控制權,即視為取得該財產,而“取得”(obtain) 包括為另一人取得或使另一人能夠取得或保有。
(3)        第7條在挪佔一詞作出必要的修改後,須為本條的施行而適用,猶如該條為第2條的施行而適用一樣。
(4)        就本條而言─
“欺騙手段”(deception) 指就事實或法律而以語言文字或行為(不論是以任何作為或不作為)作出的任何欺騙手段(不論是蓄意或是罔顧後果),包括與過去、現在或將來有關的欺騙手段,以及與使用該欺騙手段的人或任何其他人的意圖有關的欺騙手段。 (由1999年第45號第4條修訂;由2005年第10號第37條修訂)
樓主。。。不解釋
作者: 左手    時間: 2013-4-11 23:23

QUOTE:
原帖由 魚蛋頭 於 2013-4-11 05:24 發表
好威?偷卡好勁?小心被人拉去坐牢

我出咗嚟行咁耐乜事都冇你就知我勁啦
作者: yumukhung    時間: 2013-4-11 23:41

你都好無了下,玩到冒我,300 DECK,唔好扮啦,鬼唔知係你呀
各位百谷友,我己冇偷卡好久好久,更改過自新,最近做左LOL新人,專心玩周杰倫!!
作者: yumukhung    時間: 2013-4-11 23:44

呢但人唔係第一次冒我,在此聲名我得呢個号
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-12 00:06

QUOTE:
原帖由 yumukhung 於 2013-4-11 23:44 發表
呢但人唔係第一次冒我,在此聲名我得呢個号

其實你可以告佢偽造文書
作者: tommy2713    時間: 2013-4-15 09:58

QUOTE:
原帖由 yumukhung 於 2013-4-11 23:41 發表
你都好無了下,玩到冒我,300 DECK,唔好扮啦,鬼唔知係你呀
各位百谷友,我己冇偷卡好久好久,更改過自新,最近做左LOL新人,專心玩周杰倫!!

我不知你是誰..不要屈我
作者: 沒有名字    時間: 2013-4-15 12:02

QUOTE:
原帖由 yumukhung 於 2013-4-11 23:41 發表

姐係你認你之前有啦
作者: 左手    時間: 2013-4-16 23:10

QUOTE:
原帖由 pato 於 2013-4-9 15:37 發表
你個團有幾人

廿幾人咁啦
聖劍實可以全部入曬決賽
作者: 左手    時間: 2013-4-16 23:11

QUOTE:

我唔係300dk呀傻仔
响度冒我
我先係左手呀
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-16 23:19

QUOTE:
原帖由 左手 於 2013-4-16 23:11 發表

我唔係300dk呀傻仔
响度冒我
我先係左手呀

你有人格分裂就快d食藥喇
正版左手已經夠on9 而你比正版左手更on9
作者: 左手    時間: 2013-4-16 23:54

QUOTE:
原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-16 23:19 發表

你有人格分裂就快d食藥喇
正版左手已經夠on9 而你比正版左手更on9

你地on9既睇吓自己點先好話人啦
你地打dk廢到食咗屎咁
你地打過champion未呀
我成日win架
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-17 00:01

QUOTE:
原帖由 左手 於 2013-4-16 23:54 發表

你地on9既睇吓自己點先好話人啦
你地打dk廢到食咗屎咁
你地打過champion未呀
我成日win架

你又知我打deck廢?難道你識我?
係唔係廢就唔可以玩bs?
你成日贏?以為自己係馬神彈?
小學雞連個贏字都唔識打
另外,冇圖冇真相
作者: 尊貴小學雞    時間: 2013-4-17 10:34

QUOTE:
原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-17 00:01 發表

你又知我打deck廢?難道你識我?
係唔係廢就唔可以玩bs?
你成日贏?以為自己係馬神彈?
小學雞連個贏字都唔識打
另外,冇圖冇真相

揾我有事
作者: jeffreylo    時間: 2013-4-17 13:56

QUOTE:
原帖由 尊貴小學雞 於 2013-4-17 10:34 AM 發表

揾我有事

你個回覆真心正,比個like你
作者: cliffhou1997    時間: 2013-4-17 16:11

QUOTE:
原帖由 尊貴小學雞 於 2013-4-17 10:34 發表

揾我有事

你係尊貴小學雞
而我搵既係小學雞

作者: 左手    時間: 2013-4-22 23:05

推                  

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0