標題: [港板] 螞蟻世界求評(已更新至Ver1.3) [打印本頁]

作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-20 22:09     標題: 螞蟻世界求評(已更新至Ver1.3)

Ver1.1:

http://battlespirits.com/mydeck/decksrc/201304/1366466840.html                                                                                 

Ver1.2

http://battlespirits.com/mydeck/decksrc/201304/1366516533.html

Ver1.3

http://battlespirits.com/mydeck/decksrc/201304/1366552918.html

作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 00:02

求評!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: death070926    時間: 2013-4-21 08:37

out將軍落蜂王Brave落獨角仙同盾蟲
作者: death070926    時間: 2013-4-21 08:39

oUT Bs13 022落storm attract
作者: k-on!!    時間: 2013-4-21 09:01

白板蟻人轉一寸蟻人...
作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 11:57

Ver1.2已完成
再次求評
作者: timmy98bb    時間: 2013-4-21 21:43

ストームアタック+1
戦場に息づく命+1

女王アントレーヌ-1
"エメアントマン/働きアントマン/兵隊アントマン"是但out兩張

落黑蟲妖刀
作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 22:02

已經更新到Ver1.3
三副唔知邊副有實力D呢...
作者: k-on!!    時間: 2013-4-21 22:15

落巨蟹倒不如落甲樹神,起碼可以Sup風霸
SD飛甲蟲根本無用,可以落其他Brave(光芒brave...我絕對唔會同人講獨眼有光芒可以無限SA
作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 22:20

QUOTE:
原帖由 k-on!! 於 2013-4-21 10:15 PM 發表
SD飛甲蟲根本無用,可以落其他Brave(光芒brave...我絕對唔會同人講獨眼有光芒可以無限SA

其實係咪要將所有嬴到的COMBO都做到足先係好DECK
就好似我呢副螞蟻..
主要都係先用女王果堆螞蟻叉CORE再用蜂王或風霸黎嬴
係咪要做到兩者都掂先係好DECK
作者: timmy98bb    時間: 2013-4-21 22:26

QUOTE:
原帖由 k-on!! 於 2013-4-21 22:15 發表

的確係,我覺得隻巨蟹單純係外掛,冇咩用,比我會out巨蟹,+1獨眼/蜂王,+1森羅,(或者只落1巨蟹)
我覺得呢負deck巨蟹最有用的地方係可打多1個heart,

隻SD飛甲蟲......轉坦克車都好吖,識疲人

落唔落光芒brave睇個玩家喇......
作者: timmy98bb    時間: 2013-4-21 22:28

QUOTE:
原帖由 SNSDL0vE 於 2013-4-21 22:20 發表

其實係咪要將所有嬴到的COMBO都做到足先係好DECK
就好似我呢副螞蟻..
主要都係先用女王果堆螞蟻叉CORE再用蜂王或風霸黎嬴
係咪要做到兩者都掂先係好DECK

冇話咩好咩唔好嘅,

但我覺得一負deck應該點都要有一個決定性嘅野......就好似要有一個必殺技咁啦
作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 22:34

QUOTE:
原帖由 timmy98bb 於 2013-4-21 10:28 PM 發表

冇話咩好咩唔好嘅,

但我覺得一負deck應該點都要有一個決定性嘅野......就好似要有一個必殺技咁啦

我呢副野大約5月就整番黎
係之前仲不停問意見整好佢
飛甲蟲只為佢初打回呢個效
坦克車係咪+2000打時皮有心果隻
而甲樹神我唔落原因係因為有獨眼合體效
令風霸殺左人都有穿心效...
作者: k-on!!    時間: 2013-4-21 22:39

光芒Brave係建議姐...(個人喜愛
其實SD飛甲蟲唔識初打回架,你望下你入左D咩
作者: SNSDL0vE    時間: 2013-4-21 22:41

QUOTE:
原帖由 k-on!! 於 2013-4-21 10:39 PM 發表
光芒Brave係建議姐...(個人喜愛
其實SD飛甲蟲唔識初打回架,你望下你入左D咩

係喎...
原來我一直都入錯左= =
係P卡果隻先岩
作者: CYPHER    時間: 2013-4-22 00:32

其實蟻人DECK要入將軍做大型SPIRIT同高級BRAVE合體架
你呢副只係普通殼人DECK~

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0