標題: 幾個問題! [打印本頁]

作者: abc226023    時間: 2013-5-13 16:26     標題: 幾個問題!

1)我想問下減左人BP 會吾會降人地LEVEL??
2)人地BP系0的話,系咪冇得戰鬥??
3)SPIRITS的BP系0的話系咪破壞?
題外話:
有咩MAGIC/SPIRITS可以令對手冇得用MAGIC??
作者: Jason554626    時間: 2013-5-13 16:40

1.唔會降人地LEVEL,只係-BP
2.人地BP系0既話就tap低左,除非你自己用效果tap直就可以戰鬥
3.的確有一隻係-到0BP就破壞,但多數普通-到0BP就tap低左
題外話:
有大把啦,封BURST有19代張紅藍地
封MUSIC有森羅,0風
作者: abc226023    時間: 2013-5-13 16:41

THANK YOU VERY MUCH
作者: brucechu    時間: 2013-5-13 17:05     標題: 回復 #1 abc226023 的帖子

第一彈的BS01-143可以封到flesh時間
『灵动』
  直到这次战斗结束为止、对手不能于灵动效果的时点中使用手牌。
希望可以幫到你
作者: people    時間: 2013-5-13 17:40

QUOTE:
原帖由 Jason554626 於 2013-5-13 16:40 發表
2.人地BP系0既話就tap低左,除非你自己用效果tap直就可以戰鬥
3.的確有一隻係-到0BP就破壞,但多數普通-到0BP就tap低左
題外話:

bp 0係唔會tag 橫架。
作者: aacc8430    時間: 2013-5-13 17:48

QUOTE:
原帖由 Jason554626 於 2013-5-13 16:40 發表
題外話:

被減到bp0嘅spirits唔會被tap低,破壞(除非有特別效果)
只係BP變左0
粒戰徽仲係度

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0