標題: 對比一下 [打印本頁]

作者: darkload    時間: 2010-4-22 00:38     標題: 對比一下

我們:發表主題:574  |  帖子總數:5342  |  會員總數:248  
某討論區:發表主題:510  |  帖子總數:2624  |  會員總數:363

作者: darkload    時間: 2010-4-22 00:41

那邊的人有心d好清楚
作者: 義經    時間: 2010-4-22 00:55

QUOTE:
原帖由 darkload 於 2010-4-22 00:41 發表
那邊的人有心d好清楚

好清楚好清楚
作者: 閃中閃    時間: 2010-4-22 03:06

比小小數據特登開post....果然有心
作者: darkload    時間: 2010-4-22 10:46

QUOTE:
原帖由 閃中閃 於 2010-4-22 03:06 發表
比小小數據特登開post....果然有心

這個嘛我尋晚真係好無聊我認了
作者: kyron123    時間: 2010-4-22 16:54

其實我地係d人連貼嚴重
1個人可連7posts

+上有吹水區 係好出奇?
人地有冇吹水區?+連貼扣5扣份
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-4-22 18:28

無法啦  mons大正既卡list 叫咗好多人黎  多人就多貼啦
作者: darkload    時間: 2010-4-22 18:31

QUOTE:
原帖由 沉睡的猛虎 於 2010-4-22 18:28 發表
無法啦  mons大正既卡list 叫咗好多人黎  多人就多貼啦

其實真係唔使咁認真我尋晚真係好無聊
作者: dicky.God    時間: 2010-4-22 21:34

我地E D 係咪叫人少帖多
作者: dicky.God    時間: 2010-4-22 21:36

QUOTE:
原帖由 darkload 於 2010-4-22 00:38 發表
我們:發表主題:574  |  帖子總數:5342  |  會員總數:248  
某討論區:發表主題:510  |  帖子總數:2624  |  會員總數:363

某討論區係咪香港BS咭討論區

作者: kin19981216    時間: 2010-4-26 22:00

邊個討論區唔係問題
我只不過覺得百識之谷既mons大整個卡表好正^^
mons大:
            你好偉大啊!

你的傾慕者
                                                               毛兄
                                                    四月二十六日

作者: mons    時間: 2010-4-26 22:05

QUOTE:
原帖由 kin19981216 於 2010-4-26 22:00 發表
邊個討論區唔係問題
我只不過覺得百識之谷既mons大整個卡表好正^^
mons大:
            你好偉大啊!

...

才不是......
我的卡表錯漏百出,
多得大家包容+指正才成事
thx~
作者: dicky.God    時間: 2010-4-27 18:37

都好過某討論區連卡表都無

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0