標題: 嘉嘉要封我無怨言,但唔該唔好亂屈我金毛 [打印本頁]

作者: exolmlkk    時間: 2013-8-13 09:32     標題: 嘉嘉要封我無怨言,但唔該唔好亂屈我金毛

我金毛生平最憎人地屈我 仲要扮晒清者自清
當初有冇做過 你地自己知啦
我自果次之後 我亦無意思再理佢地任何野,如果涉及我先會講
我個fd仲話 你到現在仲幫佢地,你仲係人黎
我答左佢一句:難道人地忘恩,我就一定要負義?
個個都知 我係到埋怨,件事我淨係同過幾個講你仲可以話好多人
你既定義幾多先為止多呀,一百幾十定三,兩個呀
,真係知道嘉嘉既熟客都知 我要報復我神早帶晒一堆人走啦
嘉嘉會唔會覺得仲有幾多人上你地樓上鋪呀,我要唱神早扔上百谷唱你地啦
何必等到今時今日,我當初念在大家一場朋友 就唔好整到咁
要封我 我無怨言間鋪係你地既事關我屁事,但我最憎人地亂屈我
無做過洗咩怕人講 呢d先叫做真正清者自清
今次件事 我要感謝大師,大佬同長毛 佢地都話我做得岩
現在我同大師己經講左係上水新都間m記打deck
有人過黎m記搵我當然無任歡迎 我希望去到為打deck開心就好
任何恩怨亦不在提及

今晚我就將件事完完整整講晒出黎
金毛字

作者: cliffhou1997    時間: 2013-8-13 10:54

呢d野...去番吹水區講好d
作者: Fallere825(n)    時間: 2013-8-13 12:31

又多件麻煩沒用的。。。好心呢d野自己搞掂。。。唔好攞上泥啦﹁
作者: exolmlkk    時間: 2013-8-13 13:03

我扔上黎係受左唔少氣,今次想大家評下理
作者: bshero    時間: 2013-8-13 13:19

你罪有應得
鬼叫你之前成曰報串
作者: 壞人    時間: 2013-8-13 13:38

QUOTE:
原帖由 exolmlkk 於 2013-8-13 13:03 發表

你多數只會比人插,我係你就...
作者: exolmlkk    時間: 2013-8-15 19:41

唔緊要,有D人都過左m記玩

留抵既都係一句,由佢地間鋪鋸你

反正大把地方容納我,我無必要因為佢地而頭痛

間鋪都係用錢買開心,反正平時玩都唔開心
及早脱身好過,
呢幾曰無過去令我明白就算無左佢地又唔會死
每一日係m記打我都要感謝有班人出現
支持我地
作者: exolmlkk    時間: 2013-8-15 19:43

及早脱身好過,
呢幾曰無過去令我明白就算無左佢地又唔會死
每一日係m記打我都要感謝有班人出現
支持我地
作者: 壞人    時間: 2013-8-15 19:44

QUOTE:
原帖由 exolmlkk 於 2013-8-15 19:43 發表

及早脱身好過,
呢幾曰無過去令我明白就算無 ...

咁好心你唔好放上百谷

你咁做就好似家下D MK妹
分手後係FB講到自己想死咁
跟住第日朝又po張自拍係到講我已經無事一樣

分別何在
作者: exolmlkk    時間: 2013-8-25 09:05

作者: bshero    時間: 2013-8-25 15:07

死金毛無得救
作者: nds1243    時間: 2013-8-25 17:26

樓主去吹水區啦
作者: k-on!!    時間: 2013-8-25 19:53

1.錯區
2.唔知咩事,評唔到理

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0