標題: [日板] 鳥獸烈神deck [打印本頁]

作者: chunchun1997    時間: 2013-8-13 13:13     標題: 鳥獸烈神deck

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201308/1375444100.html岩岩收左副鳥獸deck黎玩
但係其實唔知個玩法係點
話佢係粉deck又唔係
話佢係暴風又唔似
有無好心人可以幫我睇睇點打法同埋有咩要改
有咩評價都講啦
作者: 壞人    時間: 2013-8-13 13:41

點解要打咁多綠速先打的野?
作者: abc226023    時間: 2013-8-13 13:45

放浪者 STORM ATTACK ?
作者: stargazer713    時間: 2013-8-13 13:46

呢副叫自閉deck~
係利用冰霸效陣返D野(如戦神乙女/巨人猟兵/鳥獣)上手再出,不斷開召喚效~
                              |
                            loop
                              |
                        直到完game
作者: chunchun1997    時間: 2013-8-13 13:54

QUOTE:
原帖由 stargazer713 於 2013-8-13 13:46 發表
呢副叫自閉deck~
係利用冰霸效陣返D野(如戦神乙女/巨人猟兵/鳥獣)上手再出,不斷開召喚效~
                              |
                            loop
                        ...

oic 但係core係咪靠颶風高原lv1效召鳥獸 同埋D細怪
因為如果係冰霸彈上手咁唔夠core咪召唔返
作者: 蕭雞    時間: 2013-8-13 15:20

不如你出泥試下用鳥獸同我同壞人嗰副打咪知有咩分別囉
作者: 壞人    時間: 2013-8-13 15:29

QUOTE:
原帖由 蕭雞 於 2013-8-13 15:20 發表
不如你出泥試下用鳥獸同我同壞人嗰副打咪知有咩分別囉

串人唔好拉我落水
作者: chunchun1997    時間: 2013-8-13 15:39

其實有無一副勁既鳥獸半自閉可以比我參考下真心想試下改改副deck
作者: 爆燈    時間: 2013-8-13 18:57

其實呢副野可以打p063/白亞等既野加強防禦
因為呢副野係十分十分慢
要dum波鍾去做loop
作者: chunchun1997    時間: 2013-8-13 20:07

QUOTE:
原帖由 爆燈 於 2013-8-13 18:57 發表
其實呢副野可以打p063/白亞等既野加強防禦
因為呢副野係十分十分慢
要dum波鍾去做loop

oh thx so much
即係前期要做好防守工作
後期先loop贏人地
thx

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0