標題: [日板] 紫min求評(求快,比賽dk) [打印本頁]

作者: steven.c    時間: 2014-2-18 19:36     標題: 紫min求評(求快,比賽dk)

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201402/1392722815.html
打法:紫min你懂的(sor我懶)十分你給多少?跪求改進建議
http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201402/1393587828.html
更新了新ver 打法變成針重甲和究極打 U外掛清場用

作者: steven.c    時間: 2014-2-18 21:58

補充一點,我沒24代三抽一M細怪並不想在細怪上作調整(有點麻煩),我想大家從Key卡和magic方面着手給意見還有這dk只是舊瓶新酒,希望改完不會令打法有太大變化
我知我要求太多有點煩,但也請各位狠評,多給意見改進

作者: 尊貴小學雞    時間: 2014-2-18 23:26

24代張M未必太好用, 上唔到三LV, 同埋您無乜究極, 我用過一排, 最後都轉番其他

可以落24代紫UX, 甩死哂對面SPIRITS, 得番究極就擋唔到您
作者: steven.c    時間: 2014-2-19 17:25

http://www.battlespirits.com/myd ... 402/1392801303.html
那行嗎?
另外説明一下
紫min下太多究極會不會太卡(想想滿手究極又被清場一張三抽一都沒)所以我只下2
樓上有道理 我也有想過 但這究極的bp...雖然有+bp效但對面如果將core全放在U上...(但似乎沒有比此更合用)反正而家副野慢到...
無論如何謝樓上意見
作者: 尊貴小學雞    時間: 2014-2-19 18:06

25究極都有用,可以各打一
作者: steven.c    時間: 2014-2-19 21:58

喔 也對 謝樓上的意見 那magic方面有甚麼建議?
作者: 左手    時間: 2014-2-22 18:05

好地地紫min點解會比你條垃圾砌到咁
想當年聖劍放浪者佢紫min攞第三
學吓人啦
作者: steven.c    時間: 2014-2-22 22:55

QUOTE:
原帖由 左手 於 2014-2-22 18:05 發表
好地地紫min點解會比你條垃圾砌到咁
想當年聖劍放浪者佢紫min攞第三
學吓人啦

樓上垃圾意見無解
剩係識抄deck的廢物便閉嘴吧
我想你連deck也不會整吧?(用心點評吧 做人處事都一樣)
你以為我不知你不是左手?冒用人名已經夠可恥了 還在浪費時間發垃圾評語?
刀流己有夠煩 還加一堆社會敗類 難怪論壇那麼冷清
我不敢說我的deck天下無敵 但也有二下子 你說聖劍那位仁兄強我也無話可說
但你需要知道也有不少高手隱藏於世 在亂說別人前想想自己吧
我不知你真人如何?但我可以肯定你將來只是人渣(別介意 我學你而已 大家彼此彼此)
虛心學習 有禮貌地評牌 你認真的評我會尊重 (袋錢入你袋 )不要再發廢文 認真煩人
作者: 左手    時間: 2014-2-23 02:54

QUOTE:
原帖由 steven.c 於 2014-2-22 22:55 發表

樓上垃圾意見無解
剩係識抄deck的廢物便閉嘴吧
我想你連deck也不會整吧?(用心點評吧 做人處事都一樣)
你以為我不知你不是左手?冒用人名已經夠可恥了 還在浪費時間發垃圾評語?
刀流己有夠煩 還加一堆 ...

隱世高手!?你搞笑咩笑大人個口
dk呢啲野邊需要抄姐你估我係你咩
係啲垃圾先會放上嚟比人睇要人評㗎姐
我個帳叫左手係咪我一定要係左手先
百識大把人叫馬神啦佢地係馬神本人咩
百識冷清係因為啲弱智障成日唔用腦串人囉
作者: jerry512453036    時間: 2014-2-23 12:19

QUOTE:
原帖由 左手 於 2014-2-23 02:54 發表

隱世高手!?你搞笑咩笑大人個口
dk呢啲野邊需要抄姐你估我係你咩
係啲垃圾先會放上嚟比人睇要人評㗎姐
我個帳叫左手係咪我一定要係左手先
百識大把人叫馬神啦佢地係馬神本人咩
百 ...

左手<<<<<<<<<<5用腦串人
作者: 左手    時間: 2014-2-23 13:12

QUOTE:
原帖由 jerry512453036 於 2014-2-23 12:19 發表

左手<<<<<<<<<<5用腦串人

第一次聽智障仔話人智障
作者: jerry512453036    時間: 2014-2-23 13:17

QUOTE:
原帖由 左手 於 2014-2-23 13:12 發表

第一次聽智障仔話人智障

+1我都系
作者: 左手    時間: 2014-2-23 20:26

QUOTE:
原帖由 jerry512453036 於 2014-2-23 13:17 發表

+1我都系

我都明白你係第一次聽好似你咁嘅智障串人智障嘅
作者: steven.c    時間: 2014-2-23 21:04

回樓上 你咪係啲唔用腦串人囉 自己話自己搞到論壇冷清?
想想我說了些甚麼?
我從來沒說自己是甚麼高手 只是想你知道一點 大賽優勝不一定是神手 真正的神手還會浪費時間去和班閒人打?
再說你哽係唔駛抄deck啦 你連卡都冇啦 仲駛抄?連deck都冇嘅人哽唔駛人評㗎 連垃圾都不如
人地用馬神彈個名有冇用到冒認身份呀?你成曰開膠post冒充左手係度亂吹先係問題
反社會行為好好玩? 不改過將來只會是社會的寄生蟲(你不聽便罷 反正你無得救)被人禁言了活該 版主英眀 不過禁完他咪又繼續派膠...

作者: steven.c    時間: 2014-2-28 19:48

推一下請多給意見
作者: 宇宙海盜夏羅古    時間: 2014-2-28 23:09

其實要打25代UT.
因為尾場三巨頭比人炸左可以汁番上黎
仲要唔洗比錢召
好好用~
我24,25代UT各打2

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0