標題: 高達NEXT扭蛋 [打印本頁]

作者: Gary    時間: 2014-3-26 20:05     標題: 高達NEXT扭蛋

如題,以前一直覺得BANDAI GE SD高達扭蛋系列質素不太好但係最近行過發現有關節有上色(以前透明算數)又幾靚
我扭左黑白獨角新安州HI-V等等
想問問大家有冇扭過同埋有冇WING GUNDAM(SP03),想換(請反白)
作者: 奧得    時間: 2014-3-26 20:54

QUOTE:
原帖由 Gary 於 2014-3-26 20:05 發表
如題,以前一直覺得BANDAI GE SD高達扭蛋系列質素不太好但係最近行過發現有關節有上色(以前透明算數)又幾靚
我扭左黑白獨角新安州HI-V等等
想問問大家有冇扭過同埋有冇WING GUNDAM(SP03),想換(請反白)

經常拎番出過既模組上過第二隻色當特別版出...笨大已經騙左我十幾年唔會再一SETSET入坑啦我...XDD
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-27 08:04

扭左勁多… 連00 Raiser都有原色同特别色各1部@@
作者: Gary    時間: 2014-3-27 17:44

QUOTE:
原帖由 jeffreylo 於 2014-3-27 08:04 發表
扭左勁多… 連00 Raiser都有原色同特别色各1部@@

朋友,有冇WING GUNDAM,我有16部量產,8部X1,9部X2,2部新安州,想換
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-27 20:05

Wing Zero Custom?
作者: Gary    時間: 2014-3-27 20:35

yes!!!!!!!!!!!!!!!
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-27 23:24

有原版配光劍∼ 好想要Hi-Nu…
作者: Gary    時間: 2014-3-28 21:07

有特別版3部。。。sp03個隻?
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-29 00:35

我隻wing zero系白色, 唔系sp既銀色∼
作者: Gary    時間: 2014-3-29 15:17

我有HI-V換唔換
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-29 15:56

但我部zero開左同砌左啦wor… 你唔介意?
作者: Gary    時間: 2014-3-29 21:20

有冇殘?
作者: jeffreylo    時間: 2014-3-29 23:43

當然無… 扭蛋好少殘 =_=
作者: Gary    時間: 2014-3-30 18:39

INBOX............
作者: 38371948    時間: 2014-10-27 16:24

等23抽EXIA G-SELF 須佐

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0