標題: [日板] 幫砌。。。 [打印本頁]

作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-12 21:59     標題: 幫砌。。。

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201402/1392282364.html

呢副之後要走咩同落咩。。bs25 016為主。。

作者: eric05181    時間: 2014-7-12 23:04

睇都廢事睇
直接留言呃分算
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-12 23:56

好黑人憎-_-……呀
作者: 40204379    時間: 2014-7-13 00:03

QUOTE:
原帖由 l0ve_1314 於 2014-7-12 21:59 發表
http://www.battlespirits.com/myd ... 402/1392282364.html

呢副之後要走咩同落咩。。bs25 016為主。。

首先,25 016好難做主
第二,你應分好想玩無魔定咒擊
⋯⋯
再不是你可以用25 016砌考古級夜族deck
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-13 00:07

QUOTE:
原帖由 40204379 於 2014-7-13 00:03 發表

首先,25 016好難做主
第二,你應分好想玩無魔定咒擊
⋯⋯
再不是你可以用25 016砌考古級夜族deck

嗯嗯…
好似想砌叫蠅王deck!?。。我唔知係無魔定咒擊。。
作者: 40204379    時間: 2014-7-13 00:12

QUOTE:
原帖由 l0ve_1314 於 2014-7-13 00:07 發表

嗯嗯…
好似想砌叫蠅王deck!?。。我唔知係無魔定咒擊。。

我見到之前d人叫你砌,佢講嘅dk其實除非真係玩咒擊,唔糸其實唔洗落舊蠅王(其實可以砌咒擊加24代咒鬼support同24咒滅擊3巨頭
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-13 00:18

QUOTE:
原帖由 40204379 於 2014-7-13 00:12 發表

我見到之前d人叫你砌,佢講嘅dk其實除非真係玩咒擊,唔糸其實唔洗落舊蠅王(其實可以砌咒擊加24代咒鬼support同24咒滅擊3巨頭

我唔記得左係邊個叫。。
無魔玩甩珠。。咒擊玩炸怪!?好似。。
我見人玩甩究極同怪既珠。。就想玩
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-13 10:11

我唔係好知Orz。。
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-14 14:38

hello.....
作者: eric05181    時間: 2014-7-14 22:45

hi....................
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-16 23:59

笑。。。。。。。。.
作者: jerry512453036    時間: 2014-7-17 00:19

每日一推。。
原來現在大陸可以上香港網站~~
作者: l0ve_1314    時間: 2014-7-17 00:20

依家先知-_-!?。。
作者: eric05181    時間: 2014-7-17 11:55

作者: Gary    時間: 2014-7-17 13:55

QUOTE:
原帖由 eric05181 於 2014-7-17 11:55 發表
原來現在大陸可以 ...

上GALDEN

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0