標題: [日板] 而+唔似妖蛇既妖蛇deck [打印本頁]

作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 15:26     標題: 而+唔似妖蛇既妖蛇deck

而+唔似妖蛇既妖蛇deck 大家幫我汁汁 
http://www.battlespirits.com/mydeck/src/1273206220.html
話說小第味有錢去搵王蛇同一d卡住 呢個頂住仙啦....
作者: darkload    時間: 2010-5-7 15:44

天鎌可以唔落,有隻0分的無魔可以幫你滅cost的七將1張都夠了反正你用了3張腐りゆく湖沼不如用暗司教6-3(無魔)好過幻龍6-4又開到王蛇住處效果,不過幻龍都好好用你自己想想
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 15:54

但系我想玩蛇蛇呀....暗司教可以用到王蛇住處  但系天鎌lv3都好好用同死格列一樣
 幻龍太強啦 一定要+啦 但好多白卡都無呀....
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 19:51

推推∼!∼!大家幫手see下啦...
作者: mons    時間: 2010-5-7 19:57

グリプ・ハンズ-->我會用鐵處女(bs06-016)因為係無魔(開到蛇洞的lv1效果)同有lv3
作者: 初優    時間: 2010-5-7 20:13

變左無魔妖蛇DECK-3-
因為王蛇個窴 落無魔係冇所謂-3-
有一張白卡GE效果係掉幾多支HAND拆人幾多粒珠
我覺得個張用得過, 因為蛇DECK draw得快
夾個張野好勁.
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 20:15

QUOTE:
原帖由 初優 於 2010-5-7 20:13 發表
變左無魔妖蛇DECK-3-
因為王蛇個窴 落無魔係冇所謂-3-
有一張白卡GE效果係掉幾多支HAND拆人幾多粒珠
我覺得個張用得過, 因為蛇DECK draw得快
夾個張野好勁.

果個唔系白卡黎+ m黎+ 咁勁仲唔系m咩
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 20:15

QUOTE:
原帖由 mons 於 2010-5-7 19:57 發表
グリプ・ハンズ-->我會用鐵處女(bs06-016)因為係無魔(開到蛇洞的lv1效果)同有lv3

グリプ・ハンズ系咩.. 想玩蛇多d..
作者: 初優    時間: 2010-5-7 20:28

グリプ・ハンズ姐係隻手..
我講緊ge白卡係BS04-094- -"
半副deck係港版野
就咁睇 你副deck出得出去la-3-
係搵埋d白卡就改得勁d.
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 20:36

QUOTE:
原帖由 初優 於 2010-5-7 20:28 發表
グリプ・ハンズ姐係隻手..
我講緊ge白卡係BS04-094- -"
半副deck係港版野
就咁睇 你副deck出得出去la-3-
係搵埋d白卡就改得勁d.

哦 我以為你講王蛇 
就咁睇 你副deck出得出去   ??唔明?
作者: 初優    時間: 2010-5-7 20:46

出去打- -""
作者: 沉睡的猛虎    時間: 2010-5-7 20:48

打過啦 好勁 10場有7場 我win既  有王蛇會比較好d

歡迎光臨 百識之谷 - 香港Battle Spirits 討論區 (http://hkbs.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0