標題: 將軍澳【【Card Spirit 】2013年11月份!! Battle Spirits BS24之戰!!
無頭像
Card-Spirit
初心者

積分 33
帖子 34
BP 33
註冊 2013-3-28
用戶註冊天數 4040
狀態 離線
202.4.201.54
舉辦日期:2013年11月03日(星期日)時間:15:00 (請在比賽開始半小時前到達本店)參加人數:4至16人
費用:買兩包BS24(八包裝 )
比賽規則:※淘汰制 (三盤兩勝)  "※參加者必須各自準備CORE※無論是否故意,對於考慮時間過長,太多不必要的遊戲過程等,如有明顯浪費時間的跡象,裁判員可視乎嚴重性而發出「警誡」判罰或更高的其他懲罰。
※如果感到對方在拖延時間,可向裁判員要求確認。
※各參賽者在比賽的任何時間,都不可以用其他遊戲卡和自己的卡組進行交換。
卡組規格:※要跟蹤日版規則※由40張或以上,50以內的卡牌構成的卡組
※參賽者必須使用可以把卡背圖案完全遮蓋的保護卡套。
※不能夠使用在卡牌背面加上任何貼紙或記號的遊戲卡。
※不能代卡** 如有任何爭議本店將保留最終決定權 *
※不能在卡組中放Ultimate的卡
請大家多多支持~
4人冠軍獎品:BS24(JP) 2包亞軍 BS23(JP) 1包
8人冠軍獎品:BS24(JP) 4包 或 (BSC14) 1包 及BS24 X卡 1張
亞軍 BS24(JP) 2包 及BS24 X卡1張
季軍 BS23(JP) 1包 及BS24 X卡1張
16人:冠軍獎品:BS23(JP) 8包 或 (BSC14) 2包 及BS24 X 1張
亞軍 BS24(JP) 4包 及BS24 X卡1張
季軍 BS24(JP) 2包 及BS24 X卡1張
請大家提議如有興趣留意本店動向及新產品資訊 請到以下facebook專頁讚好↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
http://www.facebook.com/CardSpirit1023
地址:將軍澳 寶琳 慧安商場 B167舖營業時間 星期一至日 01:00pm-8:00pm店長電話 :62787694(阿匡)

無頭像
google
見習決鬥者

積分 70
帖子 126
BP 70
註冊 2012-12-19
用戶註冊天數 4138
狀態 離線
14.199.105.231
左手2世?

bb7628 (獨行俠)
決鬥者
自由人

積分 370
帖子 583
BP 370
註冊 2010-9-24
用戶註冊天數 4956
來自 異世界
狀態 離線
203.185.57.143
樓上,可唔可以講下起因呢= =?無理由會無啦啦去蝦個小學生架= =

無頭像
ryanyau1234
初心者

積分 5
帖子 49
BP 5
註冊 2012-5-23
用戶註冊天數 4348
狀態 離線
119.246.212.48
之前個小學生好似話收DECK 但拿完DECK之後走數,佢到最後都無還deck所以班人先拿佢DECK
不喜勿插

無頭像
Card-Spirit
初心者

積分 33
帖子 34
BP 33
註冊 2013-3-28
用戶註冊天數 4040
狀態 離線
120.88.255.32
請唔知詳情唔好亂講,因為會影響到大家打他卡的心情

無頭像
eugene1501 (eugene1501)
初心者

積分 0
帖子 7
BP 0
註冊 2013-2-24
用戶註冊天數 4071
來自 hk
狀態 離線
203.145.79.39
果日我都有去,果日除左個所謂既小朋友之外,我地全部都識,唱cardsirit個根本係佢本人

無頭像
初心者

積分 0
帖子 7
BP 0
用戶註冊天數 4071
來自 hk
狀態 離線
根個所謂既小朋友自編自導自演

無頭像
初心者

積分 0
帖子 7
BP 0
用戶註冊天數 4071
來自 hk
狀態 離線
個小朋友同人交收,攞左副Deck但5比錢,仲要潛水,甘岩個小朋友去左比賽比果個人見到,所以未攞左佢D X以免走數

無頭像
初心者

積分 0
帖子 7
BP 0
用戶註冊天數 4071
來自 hk
狀態 離線
59.148.123.243
你先5好扮野,果日個比賽我除左你之外我都識,你5係個小朋友既話你係邊個

x3302x
見習決鬥者

積分 11
帖子 81
BP 11
註冊 2010-12-6
用戶註冊天數 4882
狀態 離線
124.217.139.6
但其實一般來說,正常都係要攞野低押為免走數,我之前去card spirits 都知道間野大部分都做遊戲王,而且我都同個老細傾過下計都大約知道佢係個講道理的人,當佢知道件事的真相都唔會話幫熟人而唔幫道理個邊,但假如真係話攞左野低押的話咁走數個個未比番啲野比果個人囉,無謂在口舌之爭,傷害大家打卡的心情啦!

無頭像
po99877
見習決鬥者

積分 4
帖子 84
BP 4
註冊 2012-5-30
用戶註冊天數 4341
狀態 離線
112.118.194.193
雖然我5知實情,但有人係卡店比人囉卡,果店長無理5出黎主持大局? +上個小朋友比人囉卡果陣有冇找該店職員/店長求助先? : 如果冇錦扺佢死(真心)

無頭像
初心者

積分 0
帖子 7
BP 0
用戶註冊天數 4071
來自 hk
狀態 離線
你算把啦,打企鵝deck果個人同我同校架

無頭像
po99877
見習決鬥者

積分 4
帖子 84
BP 4
註冊 2012-5-30
用戶註冊天數 4341
狀態 離線
112.118.194.193
我只係想講有5公義的事發生,只要個小朋友找人救助,我相信一定有人幫佢,你話你係現場,點解你5積時幫個小朋友出頭?反而係人地個post先黎扮英雄 會5會遲左d呀?
我問過當日係cs D人,朋友囉左人地副Deck唔比錢,e+人地攞反d野做抵押,我覺得非常合理 ,就算人地囉個小朋友d野之後潛水,錦你5怪d人地,根本就個小朋友自已攞黎衰!!!
從其他人口中講個小朋友係中學生,所以對個(所謂)小朋友造成(所謂)的心理陰影 ,絕對不成立!!!

kirito4524
見習決鬥者

積分 71
帖子 93
BP 71
註冊 2013-6-9
用戶註冊天數 3966
狀態 離線
112.118.234.195
我希望Card Spirits老板可以比次機會我.
可以比我再去Card Spirits消費.打比賽.
希望Card Spirits的人都比次機會我.
我要Del哂之前我講果D野
希望Card Spirits老板教我玩卡
咁多位Card Spirits朋友.老板.我係呢到真心講聲
對唔住