標題: [日板] Double Nova求評
故紙 (Arthur Z.)
高級決鬥者
似水流年

積分 490
帖子 1037
BP 490
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4029
來自 亞瓦隆仙島
狀態 離線
58.153.123.109

無頭像
jerry512453036
高級決鬥者
思想无法禁锢, ...

積分 382
帖子 1093
BP 382
註冊 2012-5-19
用戶註冊天數 4352
來自 天朝
狀態 離線
223.16.68.118
下個太陽石之神_會不會比較好點.?(不會打那個字-.-

高級決鬥者
似水流年

積分 490
帖子 1037
BP 490
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4029
來自 亞瓦隆仙島
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 jerry512453036 於 2014-3-17 17:34 發表
下個太陽石之神_會不會比較好點.?(不會打那個字-.-

落太陽石之神殿就要加埋星創之地

無頭像
高級決鬥者
思想无法禁锢, ...

積分 382
帖子 1093
BP 382
用戶註冊天數 4352
來自 天朝
狀態 離線
SD01-008 5要1張
BS10-083 5要曬...因為雖然佢個1lv效果有用,but2lv你發5到感覺有D浪費...
另外...你D魔法會不會太多了-,-
BS14-103(3枚)應該可以不要吧...?
BS01-144(3枚)變成新代魔法會不會比較好?(魔法效果彈人3張4cost以下(?)burst效果 cut trun)
EX005(2枚)好像沒用吧...?如果要下他,不如也下個brave吧?那個brave的名字我忘記了@_@(打時候一只spirits身上Dcore得番一,紅連鎖指打)
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
然後還要說....我真的不會玩你的deck啊大大!!

*(我5識玩故紙 大大的deck-.-老實說太以前的deck我都不太會玩~所以給錯意見請你不要罵我喔大大)

高級決鬥者
似水流年

積分 490
帖子 1037
BP 490
註冊 2013-4-8
用戶註冊天數 4029
來自 亞瓦隆仙島
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 jerry512453036 於 2014-3-17 18:48 發表
SD01-008 5要1張
BS10-083 5要曬...因為雖然佢個1lv效果有用,but2lv你發5到感覺有D浪費...
另外...你D魔法會不會太多了-,-
BS14-103(3枚)應該可以不要吧...?
BS01-144(3枚)變成新代魔法會不會比較好?( ...

落魔法時HIGH大左=_=
BS10-098(2枚)BS14-103(3枚)走曬
BS15-074(3枚)BS15-076(3枚)各走一

雷皇龍同織女係轉召必需品,唔走(而且佢地可以當中位戰力用,織女清細怪唔錯)
BS01-144保命超好用

無頭像
高級決鬥者
思想无法禁锢, ...

積分 382
帖子 1093
BP 382
用戶註冊天數 4352
來自 天朝
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 故紙 於 2014-3-17 19:19 發表

落魔法時HIGH大左=_=
BS10-098(2枚)BS14-103(3枚)走曬
BS15-074(3枚)BS15-076(3枚)各走一

雷皇龍同織女係轉召必需品,唔走(而且佢地可以當中位戰力用,織女清細怪唔錯)
BS01-144保命超好用

嗯嗯!
另外下傳說龍會不會比較好(如果傳說龍是星龍....我不知道,但是也推薦一下...希望幫到你>.<!!)

bs02-001
見習決鬥者

積分 177
帖子 177
BP 177
註冊 2014-1-6
用戶註冊天數 3756
狀態 離線
112.118.105.122
http://www.battlespirits.com/myd ... 403/1395109746.html
細怪基本上作用唔大 所以唔要
リボーンフレイム > サンピラー・ドラゴン
骸の斜塔 > 大蛇の城門
ニーベルングリング 可以轉其他野清場