標題: [日板] 武裝
無頭像
a001134
見習決鬥者

積分 140
帖子 85
BP 140
註冊 2010-12-16
用戶註冊天數 4905
狀態 離線
220.246.238.196

無頭像
a001134
見習決鬥者

積分 140
帖子 85
BP 140
註冊 2010-12-16
用戶註冊天數 4905
狀態 離線
220.246.238.196

無頭像
barry152
見習決鬥者

積分 131
帖子 196
BP 131
註冊 2010-9-12
用戶註冊天數 4999
狀態 離線
218.250.88.22
加超時空重力爐,太少低cost

CYPHER (聖剣ソ騎神)
長老
Жみヱ.ヶЧЭ.ЗУみЭьヶ⑦

積分 3779
帖子 5005
BP 3779
註冊 2010-10-28
用戶註冊天數 4954
狀態 離線
119.246.50.82
你玩圓桌點解唔玩埋空帝龍騎??
而且白本身已有MAGIC是被打中血就爆人地SPIRITS
有必要混色嗎?
用白黃減的MAGIC回血吧

無頭像
hly324
初心者

積分 54
帖子 42
BP 54
註冊 2010-11-25
用戶註冊天數 4925
狀態 離線
121.202.30.156
其實落BS10-001  倒不如落BSC05-007 イグア・バギー   佢多個白輕減
雖然bs10-001 bp高少少 不過你都係為作紅白輕減,所以個人覺得BSC05-007 好d
BS02-037, SD01-021 全部轉一角魚 同天弓勇者 , 一角魚係初期係好好用 可以防到好多
低cost怪, 天弓同樣都係 加上兩者bp唔差 佢地係cost3 必要時可同砲凰龍合
而且兩者有裝甲 就算鐵騎王未到 都可用SD01-040 アーマーパージ
其實呢我覺得似紅白多過武裝 不過個人風格既野無所謂 副卡組又唔係差        
最緊要自己玩得開心

無頭像
hly324
初心者

積分 54
帖子 42
BP 54
註冊 2010-11-25
用戶註冊天數 4925
狀態 離線
121.202.30.156
其實落BS10-001  倒不如落BSC05-007 イグア・バギー   佢多個白輕減
雖然bs10-001 bp高少少 不過你都係為作紅白輕減,所以個人覺得BSC05-007 好d
BS02-037, SD01-021 全部轉一角魚 同天弓勇者 , 一角魚係初期係好好用 可以防到好多
低cost怪, 天弓同樣都係 加上兩者bp唔差 佢地係cost3 必要時可同砲凰龍合
而且兩者有裝甲 就算鐵騎王未到 都可用SD01-040 アーマーパージ
其實呢我覺得似紅白多過武裝 不過個人風格既野無所謂 副卡組又唔係差        
最緊要自己玩得開心