標題: 請注意!!請各位人士發POST前仙看看有冇錯區!!!
superking (King Hui)
決鬥者
無論任何時候,"高速連 ...

積分 1053
帖子 491
BP 1053
註冊 2010-1-9
用戶註冊天數 5243
來自 Hong Kong
狀態 離線
219.79.134.185
因為此區的錯區問題很嚴重,特此通知再有錯區問題一律嚴懲:
                                                                                       初犯:BP-10
                                                                                    第二次:BP-20
                                                                                    第三次:BP-30~40
                                                                                    第四次:禁言一周
                                                                                    第五次:禁言二周
                                                                                    第六次:我會向MONS大伸請再嚴重D嘅方法

還有不要公開發佈盜版綱止,罰則同上

(計劃由九月一日起實施)

輝輝
高級決鬥者
本命夕麻副命桐乃三命十香四 ...

積分 771
帖子 1175
BP 771
註冊 2010-4-22
用戶註冊天數 5140
來自 tko
狀態 離線
218.191.67.214
我唔係話你
佢地問完後改左做資訊

決鬥者

積分 1053
帖子 491
BP 1053
註冊 2010-1-9
用戶註冊天數 5243
狀態 離線
220.246.240.65
請問樓上是否有"語癌"?
我不明白你在說什麼(我認我不懂看現時的'新'文法)

咩叫"問完後改左做資訊"呢?

輝輝
高級決鬥者
本命夕麻副命桐乃三命十香四 ...

積分 771
帖子 1175
BP 771
註冊 2010-4-22
用戶註冊天數 5140
來自 tko
狀態 離線
218.191.67.214
問完咁佢有左D資料
改一改,咁係同資訊相同

決鬥者

積分 1053
帖子 491
BP 1053
註冊 2010-1-9
用戶註冊天數 5243
狀態 離線
219.78.136.75
我的理解能力差,還是不明白你想講咩

黑暗之光
初心者

積分 9