標題: [港板] 天戒機神deck,求狠評
無頭像
lokyin124 (然仔)
決鬥者

積分 208
帖子 382
BP 208
註冊 2011-6-21
用戶註冊天數 4718
來自 香港
狀態 離線
183.178.238.36
http://www.battlespirits.com/myd ... 207/1343329912.html
看來我是第一個砌天戒機神DECK呢:)
有咩應該落有咩應該走

rage0122 (RaGe)
見習決鬥者
@.@{~[Anti-主流系]~}

積分 147
帖子 198
BP 147
註冊 2010-12-21
用戶註冊天數 4900
來自 天•界
狀態 離線
14.198.150.33

QUOTE:
原帖由 lokyin124 於 2012-7-27 03:17 發表
http://www.battlespirits.com/myd ... 207/1343329912.html
看來我是第一個砌天戒機神DECK呢:)
有咩應該落有咩應該走

你係第一個砌天戒deck?天戒收齊未?
呀係港版未出,唔記得左

不如你睇我個post咪知你係唔係第一個砌天戒囉

你要狠評,我就狠評
1. 你落天弓做咩?有一角魚你又唔用
2. 唔明你點解落魔導女皇,7-2你比得起?我就比唔起, 再者,你一張黃magic都冇....
    你要佢既效汁magic?可苦搵自己笨呢?
3. 你一張星魂都冇做咩落天王神龍呀?你點召呀?真係靠空帝龍騎?笑死
4. Silent Wall 一張都唔落,你真係好有信心喎
5. 港版都出左Brave好耐啦,你D Brave呢
.............
仲有好多我想講...唉~

有咩唔服即管同我講

xjhm2468 (環奈呀( ̄∇ ̄))
高級決鬥者
我是人渣

積分 483
帖子 1539
BP 483
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4971
來自 地球
狀態 離線
119.237.33.172

QUOTE:
原帖由 rage0122 於 2012-7-27 04:45 發表

你係第一個砌天戒deck?天戒收齊未?
呀係港版未出,唔記得左

不如你睇我個post咪知你係唔係第一個砌天戒囉

你要狠評,我就狠評
1. 你落天弓做咩?有一角魚你又唔用
2. 唔明你點解落魔導女皇,7-2你比得 ...

講咁多做咩
我講下 打法?? 我眼殘 見唔到有打法
同埋 不用講咁多  重組  打不斷的生命
我怕你比人秒

無頭像
灼眼的夏娜
決鬥者
灼眼的夏娜

積分 421
帖子 945
BP 421
註冊 2011-12-3
用戶註冊天數 4553
狀態 離線
203.218.159.208
一睇就知道係小學雞deck啦
講到自己好似好勁咁…(第一個砌天戒)
你要我地很評我就很評比你睇
你副deck真係不與至評