投票標題: 一人3票!!!世界末日你想做D咩???  多選 : 最多可選 3 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
選項 1 : 1.我唔會信世界末日!!!~End~
42 (24.14%)
選項 2 : 2.緊係上百谷啦!!!仲細問^0^
12 (6.90%)
選項 3 : 3.挽BS/卡 lo!!!唔係想點呀V0V
23 (13.22%)
選項 4 : 4.食花生呀!!!你食唔係食呀Y!!Q0Q
8 (4.60%)
選項 5 : 5.你哥哥我去夜蒲(USB的版本)@0@[P.S 唔明GA恭喜你,你好純潔]
2 (1.15%)
選項 6 : 6.做果D LO!!!你明GA啦*0*
7 (4.02%)
選項 7 : 7.攞錢/卡派街坊$0$
0 (0.00%)
選項 8 : 8.等人派街坊0.0
5 (2.87%)
選項 9 : 9.番學校打呀SIR oR 增果D人 X0X
10 (5.75%)
選項 10 : 10.訓覺呀!!!老童!!!&0&
7 (4.02%)
選項 11 : 11.鬧人呀!!!唔識果D照鬧~0~
1 (0.57%)
選項 12 : 12.去女/男朋友房企果到........傾心事 V0V
8 (4.60%)
選項 13 : 13.表白!!![P.S揸住支搶]
18 (10.34%)
選項 14 : 14.做D你做唔到既野LO!!!
6 (3.45%)
選項 15 : 15.好心你就正經D啦!!!緊係陪屋企人GA啦V0V
3 (1.72%)
選項 16 : 16.卡鋪打劫!!!P0P
4 (2.30%)
選項 17 : 17.我好乖GA!!!我做功課GA!!!U0U
1 (0.57%)
選項 18 : 18.加入TVB!!!做笑星!!!
1 (0.57%)
選項 19 : 19.殺左李加誠!!!殺埋D有錢人
1 (0.57%)
選項 20 : 20.不能說的秘密!!!V0V
11 (6.32%)
選項 21 : 21.無聊的建議(其他 請注明)
4 (2.30%)

標題: 一人3票!!!世界末日你想做D咩???
乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1489
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4625
狀態 離線
61.18.4.10
無聊下!!!開下笑!!!
都係想知道大家係呢種情況會想做D咩姐???Q0Q
[P.S 話說如果聽日如果無世界末日,2013年將會有好多BB誕生!!!]
期侍你地GA一舉一動!!!

kob89123 (抽水王)
見習決鬥者

積分 61
帖子 179
BP 61
註冊 2011-6-9
用戶註冊天數 4710
來自 火星
狀態 離線
61.10.136.204
世界末日先算!

e8965700 (馬神。路易十二。彈)
見習決鬥者
紅色CORE光主

積分 99
帖子 290
BP 99
註冊 2012-2-22
用戶註冊天數 4453
狀態 離線
61.92.55.132
拯救世界

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1489
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4625
狀態 離線
61.18.4.10

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1489
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4625
狀態 離線
61.18.4.10
http://www.youtube.com/watch?v=8-8Ndf4U8Q0
曾鈺成:不批准世界末日!

無頭像
一個笨蛋
見習決鬥者

積分 14
帖子 56
BP 14
註冊 2012-9-3
用戶註冊天數 4258
狀態 離線
203.145.92.173
6:16amla,應該冇事,不過個天仲黑黑地

Mike (魂友)
高級決鬥者

積分 645
帖子 1630
BP 645
註冊 2010-10-28
用戶註冊天數 4934
來自 変態ソ世界
狀態 離線
183.178.85.227
選項 13 :   13.表白!!![P.S揸住支搶]       
好懷疑,係揸住支手槍(看不懂是正常人