投票標題: 愚人節快樂!!!清貨大減價!!!最後1天!!!  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
選項 1 : 你比人昆左
1 (16.67%)
選項 2 : 你比我昆左入來
0 (0.00%)
選項 3 : 我比你昆左出來
0 (0.00%)
選項 4 : 你比你昆左出來
0 (0.00%)
選項 5 : 我比我昆左入來
0 (0.00%)
選項 6 : 佢比你昆左無來
2 (33.33%)
選項 7 : 我比佢昆左有來
0 (0.00%)
選項 8 : 始果...............你都係比我昆左入來
0 (0.00%)
選項 9 : 但係你比人昆左,點解你仲係度睇緊
0 (0.00%)
選項 10 : 因為你既好奇心,所以又比我昆多次
0 (0.00%)
選項 11 : 你而加係咪好想打我
1 (16.67%)
選項 12 : 但係你打唔度我,因為你比我昆左,你緊加唔會搵度我
0 (0.00%)
選項 13 : 你而加係咪好想爆操
0 (0.00%)
選項 14 : 咁你咪下面爆lo,放心我好有大度ga,我唔里,如果我可以ga話
0 (0.00%)
選項 15 : 但重點係............你點解仲係度睇緊..........
0 (0.00%)
選項 16 : 又係因為你既好奇心,所以又又比我昆多次
0 (0.00%)
選項 17 : 係咪好唔抵呢?
0 (0.00%)
選項 18 : 你唔細指意想出去,我做左d程式,你一出去,你個ac系統就要重新登入過
0 (0.00%)
選項 19 : 姐係咩?姐係變番做遊客,又要重新log過lo...............
0 (0.00%)
選項 20 : 但係........你信咩..........
0 (0.00%)
選項 21 : 我知你唔信!
0 (0.00%)
選項 22 : 但係........點解你又要係度睇我廢up呢?
0 (0.00%)
選項 23 : 始果你都係比我昆左3次p.s(計埋呢次第4次)
0 (0.00%)
選項 24 : 由而加開始邊個繼續睇落去,就代表比我昆多次!
0 (0.00%)
選項 25 : 第5次
0 (0.00%)
選項 26 : 第6次
0 (0.00%)
選項 27 : 第7次,弓喜你你比我昆左7次咁多,你真係7ga姐
0 (0.00%)
選項 28 : 挽下姐,愚人節快樂p.s(各位唔好怒呀0.0)
2 (33.33%)

標題: 愚人節快樂!!!清貨大減價!!!最後1天!!!
乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1490
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4629
狀態 離線
61.18.4.10
祝大家愚人節快樂!
希望大家愚人流流唔好比人啦!
雖然你已經比我左入來
但係昆人昆度底,所以我會繼續你地
你地還點都比我昆緊,咪繼續比我lo
有無人傻度,真係去想點解d係咁ga大啦?
我都知度d人唔會應ga啦,但係夠疆你就應,最多咪比人笑!
但係,笑咪笑lo,你唔笑佢唔笑,愚人節又點快樂呢?...
肯定有人做緊替死鬼ga啦,不過唔知你係咪你姐,如果你仲睇緊話
不過講開又講,話說遲d tvb個on call36小時可能會出2,男主角變左由劉德華來做
http://www.youtube.com/watch?v=PKg2DY_gYfo
係咪呆左呢!係咪嚇左一跳呢!係咪覺得無聊呢!
但我覺得你check入去睇仲無聊lo
除非你係傻仔,唔係你無比我昆,點解你仲要check入去睇呢?
呢d咪叫好奇心lo,心里同生里所產生出來既神經反應
你個腦部不斷發出信號令你想繼續睇落去同check落去p.s(就好似而加你個傻仔仲係睇緊呢篇咁無聊既文章)
不過..........傻人有傻福
但係...........有人傻度唔似傻,靑山得來又唔靑山
係d咩來呢,無錯就係小學雞
小學雞俗稱小雞雞,全名都係小學雞,無小學雞就唔會有唔係小學雞既人出現
你地話小學雞係咪好偉大呢!佢地為左反應我地唔係小學雞,係正常人,所以佢地做左我地既替死鬼!保證我地唔係小學雞!因為佢地先係小學雞,所以我地唔係小學雞!我地要感謝小學雞,因為有左佢地,我地先知道我地唔係小學雞.
所以...............唔好再話小學雞唔正常啦..........佢地可能仲正常過我地..........係咪呀!二刀流!
唉............估唔度你地仲睇緊...............無言....................
見大家比我昆度咁悶,不如同大家挽個遊戲
大家要跟做我個指示做
First,載起你個耳同,放度最大聲速
Second,check細綱頁
夠疆就CHECK啦!小心中伏!小心比人昆!
1.http://www.youtube.com/watch?v=HZH-jqcaTdM
2.http://www.youtube.com/watch?v=uTIfQPW9-bA
3.http://www.youtube.com/watch?v=4yPxPs-72HY
4.http://www.youtube.com/watch?v=v42N9xIqNv4
點呀?係咪赫左一跳呢?
一開始咪講左小心中伏!小心比人昆!GA啦
SO,知道大家既智商能力未達到120
SO,我好人地幫大家做個IQ測試
大家要跟做我個指示做
1.試下動唔動度你條舌頭
2.試下動一動你個眉毛
3.試下閉眼可唔可以入度你屋企既廁所!!!(高難度!!!!!!!!)
如果你做度弓喜你,你智商一定無120,連100都唔知有無,但係見度你竟然睇度而加,我想你一定無100
如果你無做度...........結果會係:
http://www.youtube.com/watch?v=wyUuDOssujo
估唔度你真係入去睇,你認真GA.......................
到最後...........你都係一直咁比我昆落去...............
你係個傻仔............你而加真係無得唔認..........................
放心..........我都係個傻仔.............唔係又點知道傻仔個腦係想D咩GA呢.................
SO.......唔細唔開心........呢度有好多個傻仔.........
如果................你想報仇............我有1個辦法.............
就係.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
係........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
快度啦.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
落D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
咁係唔係話比你知啦,傻仔,你自己估下啦下..........
好開心你比我狂昆
最後..........
祝你愚人節快樂
注意:記住愚人節比人昆,唔可以怒!規舉來GA下!唔遵守唔好挽GA啦...........)
估唔度你仲睇緊........唉.........898啦傻仔...............

e8965700 (馬神。路易十二。彈)
見習決鬥者
紅色CORE光主

積分 99
帖子 290
BP 99
註冊 2012-2-22
用戶註冊天數 4457
狀態 離線
14.136.74.231
字海,無睇到

welson
高級決鬥者

積分 500
帖子 1248
BP 500
註冊 2011-2-7
用戶註冊天數 4836
來自 鏡ソ回廊
狀態 離線
203.145.92.185
你都幾無聊下喎

Jason554626 (百識之谷討論區主席)
見習決鬥者
Hong Kong Battle Spirits ...

積分 192
帖子 261
BP 192
註冊 2013-1-17
用戶註冊天數 4127
狀態 離線
121.203.60.211
超....
你先係個傻仔牙
youtube有條時間條
我滑個滑鼠上條時間條佢都顯示出來啦
傻仔

見習決鬥者

積分 39
帖子 160
BP 39
註冊 2012-9-3
用戶註冊天數 4263
狀態 離線
183.179.98.129
5錯,對愚人節幾有心,辛苦曬打咁多字

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1490
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4629
狀態 離線
61.18.4.10
請務捐!!!幫助山區兒童!!!
http://t.cn/zYVHIy3

cliffhou1997
高級決鬥者

積分 422
帖子 1026
BP 422
註冊 2012-5-24
用戶註冊天數 4365
狀態 離線
113.255.30.174
因為字數太多而愚人無效

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1490
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4629
狀態 離線
61.18.4.10

QUOTE:
原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-1 18:44 發表
因為字數太多而愚人無效

你睇住來啦

高級決鬥者

積分 422
帖子 1026
BP 422
用戶註冊天數 4365
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乂楓炎乂 於 2013-4-1 18:49 發表

你睇住來啦

放馬過來
等朕睇下你仲有咩招
我進來不是因為我中伏了
而是恥笑你的橋太屎了

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1490
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4629
狀態 離線
61.18.4.10
[quote]原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-1 18:53 發表

放馬過來
等朕睇下你仲有咩招
我進來不是因為我中伏了
而是恥笑你的橋太屎了 [/quote
中左就中左罷
一人做事一人當
時間仲味度

高級決鬥者

積分 422
帖子 1026
BP 422
用戶註冊天數 4365
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乂楓炎乂 於 2013-4-1 19:34 發表
原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-1 18:53 發表

放馬過來
等朕睇下你仲有咩招
我進來不是因為我中伏了
而是恥笑你的橋太屎了 [/quote
中左就中左罷
一人做事一人當
時間仲味度

比人恥笑緊仲死頂

乂楓炎乂
高級決鬥者

積分 342
帖子 1490
BP 342
註冊 2011-9-3
用戶註冊天數 4629
狀態 離線
61.18.4.10

QUOTE:
原帖由 cliffhou1997 於 2013-4-1 19:38 發表

比人恥笑緊仲死頂

睇下點