標題: 投訴a150436a放飛機
無頭像
brainzin (啊B=])
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
1.64.224.210
佢約我今日6點去柴灣永利交收...我準時到達,但係佢遲遲都未到,電話又冇個,pm又冇,請解釋原因
ps:懷疑係有心放飛機,因為前一個星期佢放黑天50$,之後我同人換左3支黑天,我同佢講唔要,之後佢略帶恐嚇咁同我講話:你點都同我要左去...佢仲話叫人打我(係電話到講) 之後我話唔要...過左幾日 佢話放10$比我 我都估到有問題 但出於好奇心 我出左去睇下 點知真係比人放左飛機   條友冇品係到放飛機 又恐嚇 又話搵人打我 成信極有問題 大家唔好同佢交收!!! 因為怕遲到 搭的士 仲浪費左我20元:@ e加比人恐嚇完 對我心理造成好大影響同陰影 要求道歉同倍錢

leunasdfzxc (杰仔)
見習決鬥者

積分 20
帖子 58
BP 20
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4991
來自 屯門碼頭
狀態 離線
183.178.152.27
恐嚇可以打999呀

vincent19981115
決鬥者
原來日版好鬼難玩.........

積分 214
帖子 413
BP 214
註冊 2012-8-25
用戶註冊天數 4262
狀態 離線
61.15.133.25
佢係聽日同我交收ga wor..我係唔係比人昆左!?

無頭像
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
取消同他交收啦...可能下個就係你!!!  我估條契弟已經潛左水

決鬥者

積分 214
帖子 413
BP 214
用戶註冊天數 4262
狀態 離線
佢叫我去柴灣,我話太遠,又怕被佢昆,但係我真係好想收黑天孤.....

無頭像
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
其實我之前比人偷左張黑骸王(本來有三張 e加得番二張)..本來仲係到 比佢同他d fd睇完就吾見左 揾左好耐...懷疑比他偷左 但係冇證據  所以算...

無頭像
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
大家吾好同呢條友交收

無頭像
尊貴小學雞
高級決鬥者

積分 2018
帖子 2419
BP 2018
註冊 2013-1-23
用戶註冊天數 4110
狀態 離線
202.140.108.119
先唔講佢人品同處事手法係點,但聽落係您唔啱先喎,講咗話要,之後同人換咗又唔要,啫係反口,我發覺百谷哩度同啲後生同人做買賣成日都反口或失蹤

無頭像
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
10.112.243.25
咁之前第一次同佢交收 原本同佢收月光龍HR 1白劍 1黑天 100$ 佢去到之後同我講話 黑天留比第2個 佢仲賤LA 佢都係咁 我只係學番佢...本來我只係想要黑天 見其他都OK 同佢收埋 點知佢話黑天留比人 玩野??

無頭像
尊貴小學雞
高級決鬥者

積分 2018
帖子 2419
BP 2018
註冊 2013-1-23
用戶註冊天數 4110
狀態 離線
202.140.108.115

QUOTE:
原帖由 brainzin 於 2013-5-24 16:19 發表
咁之前第一次同佢交收 原本同佢收月光龍HR 1白劍 1黑天 100$ 佢去到之後同我講話 黑天留比第2個 佢仲賤LA 佢都係咁 我只係學番佢...本來我只係想要黑天 見其他都OK 同佢收埋 點知佢話黑天留比人 玩野??

咁係佢唔啱喇,都係嗰句,做人要講信用

無頭像
見習決鬥者

積分 20
帖子 85
BP 20
註冊 2013-3-9
用戶註冊天數 4066
狀態 離線
原來佢真係特僜放飛機...佢一早留左張野比三樓(之前條友都無咩野 但係估唔到佢咁狗 好無品lo...好心佢唔放就唔好whatapps我話放10$la 曬我時間 金錢... 曬時間同金錢唔緊要...最賤係條友放飛機)
其實我知條友睇緊 但係唔敢覆~

決鬥者

積分 214
帖子 413
BP 214
用戶註冊天數 4262
狀態 離線
我PM左佢佢話轉柴灣,我話太遠唔得,佢好爽就話「那算了」