標題: [日板] 半退坑放卡(多難搵deck料及白卡出售)快啲入黎睇下啦,另收deck
williamshiu914 (我啊媽係女人)
決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
註冊 2015-1-28
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線
14.198.187.51
白銀之最強卡組(日版,全部特別版卡,少殘,冇閃,收藏用),連特別版core(不是生命值卡)

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201502/1424350686.html

放卡(最新版,咩卡都有,慢慢睇)

http://www.battlespirits.com/mydeck/decksrc/201503/1426323765.html

要咩卡pm我,自行開價,價錢ok就覆你,請留wts以便聯絡
我另有youtube    channel:wkwswy2000,大家可以睇下我啲片
白銀之最強卡組只全副賣,不散賣
有TARI    TARI卡盒及little    buster卡盒,其他普通卡套,CORE,大盒發售...大家買野我會送啲卡套俾大家,要既,想睇相既都可以pm我
另放少量WS卡(刀劍DECK及加速料)都INBOX我啦...
P.S.整啲卡表好辛苦啊...請大家支持下我啦 我會不定時更新下  
另收DECK $250-400 主流dk 我可能會減啲卡  ,絕對可以商議
交收盡量沙田以北(我住粉嶺),星期日就遠啲都得,有任何問題都可以pm我

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線
啲字點解會咁大隻...

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線
push............

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線

決鬥者

積分 33
帖子 495
BP 33
用戶註冊天數 3389
來自 HK
狀態 離線